Alınır mı?

• Alınır

Oy: 3 16,7%
  • Alınmaz

Oy: 15 83,3%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Görünüşte fena durmuyor, bana hitap eden bir tasarımı yok ama beğeneni var. Kişisel tercih meselesi orası.

Değiştirilebilir batarya güzel bir detay. Batarya öldüğünde rahatlıkla değiştirilebilir. Bunun dışında daha kolay bir sistem kurulsaymış ve şarj bittiğinde diğer batarya ile değiştirebilme imkanımız olsaymış çok daha mantıklı olur muş.

Yalnız skatezler için aynı şeyi söyleyemem. Kesinlikle kötü gözüküyor. Vidaların konumu farklı olsaymış veya skatez kesimi farklı olsaymış daha iyi olur muş gibi geldi bana. Özellikle vida açıkları çok toz toplayacak gibi hissettirdi bana. Skatez değiştirirken de tilt edebilir oturtmaya çalışmak.

Fiyat konusuna gelirsek normal geldi. Ama birazcık daha uygun bir fiyat olsaymış daha iyi olur muş gibi geldi. Yabancı markalara yönelmek yerine tercih edilebilirdi. Bu şekilde çok bi' albenisi yok bence.
Fiyat apaçık fazla. Eğer satış yapmak istiyorlarsa fiyatı daha uygun tutmaları lazımdı.
geçenlerde mikrofon kollarını çıkardılar Maono mikrofon kollarıyla aynı fiyatta.

Umarım driver Game Booster, Rampage gibi olmaz.
Klasik driver, nereye yaptırdılarsa oranın standart driver'ı kullanılır. Kendilerine driver yaptırmak istiyorlarsa para vermeleri gerekiyor. Bu da mouse fiyatını arttırır.

Renk seçimleri çok kötü. Fareyi tamamen tek renk yapıp scroll ve yandaki tuşları ikinci renk yapsalar çok daha iyi olur muş. Bir de aklıma şu takıldı. 2 farklı boyuttaki batarya ağırlık merkezini bozmaz mı? Mesela farenin ağırlık merkezi 250'lik bataryaya göre tasarlanmışsa 600'ü takınca farenin arkası daha ağır olmaz mı? Yanlış mı düşünüyorum?