Ben yeni yapılan bir bina gördüm. Demirleri yere atmışlar hepsi paslanmış. Adamlar o demirleri betonun içine koyacaklar. Sonrasında o demirler betonun içinde pastan dolayı toz olacaklar. Yani bir nevi demir yokmuş gibi olacak ve ilk depremde yıkılacak. Türkiye hiçbir yaşadığı farklı durumdan ders alan bir millet değil. O yüzden acı çekmeye ve hatta yıkılmaya mahkum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Hocam daha yeni bina. Tadilatı bitsin bir dairesi ortalama 3-4 milyondan satılır. Yani zaten oradan kazanacağını fazlasıyla kazanıyorsun daha neden bu kadar para hırsına kapılıp insanların canına kast ediyorsunBen yeni yapılan bir bina gördüm. Demirleri yere atmışlar hepsi paslanmış. Adamlar o demirleri betonun içine koyacaklar. Sonrasında o demirler betonun içinde pastan dolayı toz olacaklar. Yani bir nevi demir yokmuş gibi olacak ve ilk depremde yıkılacak. Türkiye hiçbir yaşadığı farklı durumdan ders alan bir millet değil. O yüzden acı çekmeye ve hatta yıkılmaya mahkum.
Burdaki olayda ön planda olan para hırsı değil. Ahlak ve etik. Yani adam şunu demiyor; ben bu binayı nasıl sağlam yaparsam ülkemiz için, vatandaşlarımızın sağlığı için en iyisini yaparım, depremden etkilenmez, kale gibi ayakta durur. Bu insanlarda ahlak, etik, vatan sevgisi falan sıfır. Kafa Afganistan kafası. Bize japon kafası, ahlakı lazım.Hocam daha yeni bina. Tadilatı bitsin bir dairesi ortalama 3-4 milyondan satılır. Yani zaten oradan kazanacağını fazlasıyla kazanıyorsun daha neden bu kadar para hırsına kapılıp insanların canına kast ediyorsun![]()
- Makaleler
- 1
Burdaki olayda ön planda olan para hırsı değil. Ahlak ve etik. Yani adam şunu demiyor; ben bu binayı nasıl sağlam yaparsam ülkemiz için, vatandaşlarımızın sağlığı için en iyisini yaparım, depremden etkilenmez, kale gibi ayakta durur. Bu insanlarda ahlak, etik, vatan sevgisi falan sıfır. Kafa Afganistan kafası. Bize japon kafası, ahlakı lazım.
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-