13 yaşında olup böyle keskin konuşman beni dehşete düşürdü değerli kardeşim. 50.000 kişiden 1 kişinin yaptığı bir şeyi temel alma hayatında hiçbir zaman. Böyle konuları sen doğmadan da tartışıyorduk biz. Kafasında böyle soru işaretleri birine söylenebilecek tek şey beklentini yüksek tutma çabala sabret ama çok hayal kurma demektir. Daha da konuya devam etmeyeceğim ama hayallerinize dikkat edin hayatta
Yaşımla ne ilgisi var? Bu yaşımda benden yaşı büyük kişilerden daha bilgiliyim. Şanslar ve ihtimaller asla bitmez. Bide sen doğmadan konuşuyorduk ne ya? Neden dikkat edelim yani o yayıncı olmak istiyor ben aya koloni kurmak istemeyelim mi?

Farklı bir şeyler sunman lazım ki izleyiciyi tutabil. Senle aynı zamanda yayın açan başka kaliteli yayıncılar varken bile o 10 kişiyi yayınında tutabilecek şeyler yapmalısın.

İnsanlar seni neden izlesin? Bu sorunun cevabı bulunduğunda yayıncı olursun. Fakat şu an piyasa bu kadar tekelleşmişken yayıncı olmak çok zor. Yıllarını vermen ve düzenli, doğru bir şekilde yayın yapman gerekiyor. Bence şu an başlanacak bir meslek değil. 10 yıl önce olsaydı başlanabilirdi.

Ya yayında bir söz dersiniz meme olur tüm ülke duyar. Şans işi biraz.
Bu konuda haklısınız ama dediğim gibi derdim ünlü olmak , abartı ücretler kazanmak değil eğlenmek ve eğlendirmek bundan kaynaklı yayınımda eksik olan şeyleri - hataları gibi şeyleri bildirip daha iyi bir ortam için emek vermek.
Bunun içinde sosyal medya hesaplarına ve Techolay foruma günlük rehber tarzımsı konular açıp insanların yorumlarını almak.