Yeni zamdan sonra Spotify kullanmaya devam edecek misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    spotify

Devam eder misiniz?

• Evet

Oy: 30 68,2%
  • Hayır

Oy: 14 31,8%

• Oy verenlerin toplamı
    44
Apple Music kullanıyorum. Ses kalitesi açısından daha kötü bir platformu neden kullanayım ki?

Yüksek ses her şey değildir. Ayrıca farkı hissetmesen bile pratikte 320kbps OGG daha kalitelidir.
OGG kullanılmasının çoğu nedeni açık kaynak kodlu ve patentsiz olması ve ayrıca daha kolay kodlama algoritması olduğu için kullanılıyor. AAC kodlaması OGG'den daha zor ve karmaşık 256 bit ses kalitesiyle 320kbps OGG ses kalitesini yakalar. Spotify fanboyluğu yapmaya gerek yok. Her şey bit hızı değildir isteyen istediğini kullanır.

Spotify kullanmıyorum sadece gerçekleri söylüyorum. Flac indirip dinliyorum müziklerimi ben.

Sipay ile daha ucuza getirirsin. %60 Cashback veriyor Sipay. Ben onu kullanıyorum.

60 yasina gelince artik eriskin olarak gorunecegim uygulamada galiba. 18 yasina girmeme ragmen cocuk olarak gorunuyorum, dogrulama icin 19 yas sarti ariyorlar, Turkiye'de bir ilk olabilirler gercekten.

Denedim denedim olmadi, neyse bir sekilde anneme ya da babama hesap actirip oyle faydalanacagim bu cashback olayindan.

MP3 320 Kbps (48000 KHz) ile yola devam. Biz bu parayı çöpten bulmadık o yüzden dikkatli harcamalıyız. Hele ki ekonomik sıkıntı yaşarken dikkatli kullanmalıyız aksi halde maaş veya babamızın verdiği para aldığımız gibi bitecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…