Benim telefon yenilenmiş. Hiç değişeni yok. İkinci el gibi aslında ama hiç kullanılmamış. Sıfır gibiydi. A kalite olunca iyi oluyor. Doğrulanmış belgesinde de aynı şekil değişen parça yok diyordu. Uygulamalar aracılığıyla taratınca bunu da teyit ettim. Oldukça da ucuza gelmişti.

S24 Plus daha iyidir. Iphone 15 serisiyle kafa kafaya bir cihaz. 13 yanından geçmez. 0 al S24 plusu.
Teşekkürler hocam

Benim telefon yenilenmiş. Hiç değişeni yok. İkinci el gibi aslında ama hiç kullanılmamış. Sıfır gibiydi. A kalite olunca iyi oluyor. Doğrulanmış belgesinde de aynı şekil değişen parça yok diyordu. Uygulamalar aracılığıyla taratınca bunu da teyit ettim. Oldukça da ucuza gelmişti.

Bunu hangi siteden aldınız ve siteden almadan önce bu bilgileri kontrol etmek mümkün mü yani ben o ürünü alacağım tamam ama içi hiç açılmamış olsun istiyorum bunun belgesini gösteriyorlar mı?

Bunu hangi siteden aldınız ve siteden almadan önce bu bilgileri kontrol etmek mümkün mü yani ben o ürünü alacağım tamam ama içi hiç açılmamış olsun istiyorum bunun belgesini gösteriyorlar mı?
Teknosadan aldım. Benimkinin içi hiç açılmamıştı. Zaten telefonu elime alır almaz kokusundan anladım. Sıfır cihaz gibiydi. Bilgileri önceden kontrol etmek sanırsam yok. Şans işi bir yandan da ancak A kalite alırsanız çok sorun olacağını düşünmüyorum.

Herkese selam, elimde biraz nakit para var telefonum iyice kafayı yedi iPhone 11 kullanıyorum, yeni telefon alacağım. Yenilenmiş telefon almak çok mantıklı geliyor çünkü 12 taksit imkanı var ve yenilenmiş telefon alırsam 14Pro'ya kadar alabilirim. Fakat yenilenmiş telefonlar korkutuyor o yüzden biraz çekingenim bu konuda onun yerine ikinci el al derseniz de o kadar nakit param yok maalesef taksitle ödemek daha mantıklı geliyor bana. İkinci bir seçenekse şu 40bin TL'ye kadar sıfır telefon almak bu paraya iPhone almayı düşünmüyorum çünkü güzel model yok bu fiyata S24+ düşünüyorum fakat birkaç arkadaş S25 Ultra ya da S24 Ultra al yurt dışı kaydettir dedi büyük şehirde yaşamıyorum küçük şehirde yaşadığım için bu işlemi yapabilecek biri var mıdır bilmiyorum sizce hangisini yapmalıyım teşekkür ederim.
İkinci el temiz en iyisidir. Yenilenmişte parçaların nereden geldiği bile belli değil.

Güvenilir yerlerden alırsanız mantıklı olur ama.