Detaylar
Kim cevapladı?Great Eagle
Yetkin
Temiz 2. el almanı öneririm.
Bana göre yenilenmiş hiçbir telefon alınmamalı.Yepy diye bir şey var biliyorsunuz. Oradan yenilenmiş iPhone 11 alacaktım. Alınır mi sizce? Yoksa 2. el biriyle anlaşıp mı almak daha mantıklı?
Temiz 2. ek bakın.
AlbertoTigre
Becerikli
Yurtdışı sıfır son model veya daha altı I-Phone al daha iyi 8 ay kullan geri kalan vakitte te eski telefonu kullan. Sene başı tekrar kullanmaya devam edersin.Yepy diye bir şey var biliyorsunuz. Oradan yenilenmiş iPhone 11 alacaktım. Alınır mi sizce? Yoksa 2. el biriyle anlaşıp mı almak daha mantıklı?
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Yepy diye bir şey var biliyorsunuz. Oradan yenilenmiş iPhone 11 alacaktım. Alınır mı sizce? Yoksa 2. el biriyle anlaşıp mı almak daha mantıklı?
Alınabilir ama FPPRO'dan alırsan daha iyi olur gibime geliyor.
bahacprz
Uzman
Yenilenmiş cihazlardan uzak durun. Aynı fiyata ikinci el temiz cihaz bin kat daha iyidir. İçinde kullanılan parçalar belli değil.
Yenilenmiş alınacaksa güvenilir ve kaliteli bir kurumdan alınmalı. Çoğu zaman kalitesiz veya kısa ömürlü olabiliyor. Bütçeniz nedir telefon için?
Th3RealKayseriLee
Yetkin
EasyCep mağazası (Fiziksel mağaza) varsa oradan bakılmalı bence yoksa 2.el arayışı daha iyi olur.
Geçenlerde babam için yenilenmiş telefon aldım, kullanılbildiği telefonun yenisi yok, eski bir model, onarım görmemiş B kalite diye gelen telefon sanki asfaltta futbol oynanmış gibi çok kötü durumdaydı, iade edip farklı bir firmadan A kalite aldım, gelen telefonun pili yenilenmiş, arka kamera değişmiş, sıfırdan farksız, neredeyse çizik bile olmayan bir telefon geldi, yani aldığınız firma çok önemli, iyi bir firma tercih ederseniz problem olmaz bence.
@cemkaraca
@cemkaraca