Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- ₺20.000 altı
- Makaleler
- 6
Yurt dışı Xiaomi 14t Pro alırsınız. Yenilenmiş almayın.
Hatta yurt dışı Xiaomi 14 bile bulabilirsiniz.
- Makaleler
- 17
Hem Xiaomi, hem eski model, hem yenilenmiş, hem de Easycep. Olmaması gereken her şey var listede, özellikle de E*sycep.
Yazgısız
Çalışkan
Tanıdığım telefoncu var onu yapan ama ortalamadan ₺2000-₺3000 pahalı. Düzenli çalışırsam, Yurt Dışı Poco F7 pro almayı düşünüyorum. Şuan elimde nakit yok. Dijital kredi de çekemem. Çalışmıyor gözükmüyorum.Yurt dışı Xiaomi 14t Pro alırsınız. Yenilenmiş almayın.
- Makaleler
- 6
Tanıdığım telefoncu var onu yapan ama ortalamadan ₺2000-₺3000 pahalı. Düzenli çalışırsam, yurt dışı POCO F7 Pro almayı düşünüyorum. Şu an elimde nakit yok. Dijital kredi de çekemem. Çalışmıyor gözükmüyorum.
POCO önermem. Yani donanım iyi ama yazılımını önermiyorum. Xiaomi düz serisi ya da t bakmaya çalış.
Yazgısız
Çalışkan
14t Pro alıp server kaydı da yaptırırsanız çok daha iyi olur.
Mediatek işlemcili telefon alamam, Custom Rom ile kullanmayı düşünüyorum. Pişman olurum.
Batur
Başarılı
MediaTek işlemcili telefon alamam, Custom ROM ile kullanmayı düşünüyorum. Pişman olurum.
Bu fiyatlara alıcağınız 2. el cihazların hem Custom ROM neredeyse bulunmuyor hem de ihtiyaç da duymuyor, Xiaomi 14 zorlamayı deneyin?
Yazgısız
Çalışkan
Redmi Note 10 Pro Orta segment bir telefon mesela. Ama çok iyi custom rom desteği var. Aslında Snapdragon olsa yetiyor.Bu fiyatlara alıcağınız 2. el cihazların hem Custom ROM neredeyse bulunmuyor hem de ihtiyaç da duymuyor, Xiaomi 14 zorlamayı deneyin?
Batur
Başarılı
Redmi Note 10 Pro orta segment bir telefon mesela. Ama çok iyi Custom ROM desteği var. Aslında Snapdragon olsa yetiyor.
Demek istediğim yüksek bütçe de ihtiyacınız olmayacak eğer illa ROM atmayı deneyim dersen en sorunsuz Custom ROM atabileceğin cihaz ve belki de çoğu kişininde ROM attığı Note 8 öneririm günlük kullanımda bile hala çok iyi.
3000-4000 arası temiz ve Türkiye cihazı bakın.