Bütçe
₺20.000 altı
Millet kendilerine zorunlu kalsın diye yurt dışı limitlerini sınırlanmasını zorlayan baskıcılardan birileri de bu sitelerinin sahipleri. Görüşünüz iktidara yakın bile olsa, halkı sırf kendi çıkarı için darlayan bu tarz sistemleri beslemeyin lütfen. Taksiciye, tarikata, yandaşa söz dahi geçiremeyen iktidarın bizi getirdiği yer.

Ayrıca mantıklı bir yanı da yok.

Yerelde doğru düzgün denetim olmadığından, yurt dışında üretilip gelmeyen hiçbir ürüne de para vermeyin.

Demek istediğim yüksek bütçe de ihtiyacınız olmayacak eğer illa ROM atmayı deneyim dersen en sorunsuz Custom ROM atabileceğin cihaz ve belki de çoğu kişininde ROM attığı Note 8 öneririm günlük kullanımda bile hala çok iyi.
3000-4000 arası temiz ve Türkiye cihazı bakın.
Teşekkürler, biraz da olsun vakit ayırdığınız için sana ve diğerlerine,

Büyük ihtimal bir mağazadan birinin kartından taksit ile A36 alacağım. Yurt Dışı, yenilenmiş ve Custom Rom cart curtuyla düşündüm, uğraşmak istemiyorum gerçekten. 3 yıl sonra filan bir amiral gemisine bakarım. "Reis" gider herhalde o zamana kadar, düşük vergili telefon alırız. (Umarım.)

Millet kendilerine zorunlu kalsın diye yurt dışı limitlerini sınırlanmasını zorlayan baskıcılardan birileri de bu sitelerinin sahipleri. Görüşünüz iktidara yakın bile olsa, halkı sırf kendi çıkarı için darlayan bu tarz sistemleri beslemeyin lütfen. Taksiciye, tarikata, yandaşa söz dahi geçiremeyen iktidarın bizi getirdiği yer.

Ayrıca mantıklı bir yanı da yok.

Yerelde doğru düzgün denetim olmadığından, yurt dışında üretilip gelmeyen hiçbir ürüne de para vermeyin.
Haklısın.

¯⁠\⁠⁠(⁠ツ⁠)⁠⁠/⁠¯

Büyük ihtimal bir mağazadan birinin kartından taksit ile A36 alacağım. Yurt dışı, yenilenmiş ve Custom ROM cart curtuyla düşündüm, uğraşmak istemiyorum gerçekten. 3 yıl sonra filan bir amiral gemisine bakarım. "reis" gider herhalde o zamana kadar, düşük vergili telefon alırız. (umarım.)

Hocam A36 da kötü bir cihaz değil alınır her türlü ama reis işini unutun :D biri gider diğeri gelir.
11t Pro veya A56 bakabilirsiniz.

Evet, 2025 senesinde sizce Xiaomi 12 alınır mı? Güncelleme desteği konusunda Custom Rom atmayı düşünüyorum. İyi bir Custom Rom desteğine sahip gibi.

Easycep'te 19.999 şuan.

Şimdiden teşekkürler.
Yenilenmişten uzak durun.

Büyük ihtimal bir mağazadan birinin kartından taksit ile A36 alacağım. Yurt Dışı, yenilenmiş ve Custom Rom cart curtuyla düşündüm, uğraşmak istemiyorum gerçekten. 3 yıl sonra filan bir amiral gemisine bakarım. "Reis" gider herhalde o zamana kadar, düşük vergili telefon alırız. (Umarım.)
Şimdiden hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Bütçemi yükselttim ve S24FE aldım
Aşırı memnunum, herkese öneririm. One UI 7 ile canavar gibi. :love: (Eşek gibi çalışmak zorundayım :D)