Eren A 6 Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 2 Beğeniler 343 Bugün 00:14 #1 Selamlar, bol taksit sunuyor ve Gürgençler'in ortak şirketi olması sebebiyle mağazada fiziksel olarak bakıp bir telefon almayı planlıyorum. Yenilio hakkında deneyimleri olan ya da deneyimlerini bildiğiniz arkadaşınız varsa bahsedebilir misiniz?
Selamlar, bol taksit sunuyor ve Gürgençler'in ortak şirketi olması sebebiyle mağazada fiziksel olarak bakıp bir telefon almayı planlıyorum. Yenilio hakkında deneyimleri olan ya da deneyimlerini bildiğiniz arkadaşınız varsa bahsedebilir misiniz?
D diazpov 10 Başarılı Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 124 Beğeniler 25 Bugün 00:20 #2 İçini açıp göremediğiniz sürece fiziksel olarak bakmanızın bir önemi yok ve bu yenilenmiş iPhone biraz şans işi.
İçini açıp göremediğiniz sürece fiziksel olarak bakmanızın bir önemi yok ve bu yenilenmiş iPhone biraz şans işi.
KS KS Eren A 6 Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 2 Beğeniler 343 Bugün 00:21 #3 diazpov dedi: İçini açıp göremediğiniz sürece fiziksel olarak bakmanızın bir önemi yok ve bu yenilenmiş iPhone biraz şans işi. Genişletmek için tıkla... Hocam yüce devletimiz telefona taksit olayını açsa da rahatça alsak istediğimiz telefonu.
diazpov dedi: İçini açıp göremediğiniz sürece fiziksel olarak bakmanızın bir önemi yok ve bu yenilenmiş iPhone biraz şans işi. Genişletmek için tıkla... Hocam yüce devletimiz telefona taksit olayını açsa da rahatça alsak istediğimiz telefonu.
D diazpov 10 Başarılı Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 124 Beğeniler 25 Bugün 00:23 #4 Eren A dedi: Hocam yüce devletimiz telefona taksit olayını açsa da rahatça alsak istediğimiz telefonu. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa, ben de telefon alacağım ama taksit olayı yüzünden ertelemek zorunda kaldım ve bekliyorum öyle.
Eren A dedi: Hocam yüce devletimiz telefona taksit olayını açsa da rahatça alsak istediğimiz telefonu. Genişletmek için tıkla... Keşke olsa, ben de telefon alacağım ama taksit olayı yüzünden ertelemek zorunda kaldım ve bekliyorum öyle.