Yerli arabamız TOGG'un 2. arabası: T10F tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Tesla gibi markalar varken kim alır?

Bizim zamanımızda biz üretiyorduk yiğenim.Benim bazı sülaleden akrabalar tekerlekti.Ee siz bilmezsiniz ne çektiğimizi (!).

Ulan saçma sapan eleştiriler geliyor. Kötülemek için her türlü saçma sapan şeyi yazıyorsunuz. Nasıl ütopik beklentileriniz var? Ne yapsınlar? Gayet iyi bir araç işte.

Ön tarafı iyi duruyor, önünü Skoda ve Hyundai tasarımına benzettim ama kalçası ve yan aynalardan hayır yok.

Yok araba yerli değil yok italyan yapımı gibi mesaj atıp muhaliflik yapan arkadaşlara sesleniyorum. Arabanın yerli olup olmamasının zerre önemi yok. Eğer bir parçanın en iyisini üretemiyorsan dışarıdan alacaksın ben burada sorun görmüyorum. Ülkemizde fabrikası var, satış yapılıyor, istihdam sağlanıyor, ekonomiye 5 kuruş dahi kazandırsa ülke yararına bir iş yapılırken buradaki muhaliflik amacınızı anlamıyorum.

Bu işin seçim propagandasına döndüğünün bende farkındayım lakin burada yapılması gereken şey arabayı eleştirmek değil, bu üretimi çıkarları için kullananları eleştirmek.

Yine bir seçim, yine bir araba

Son düzenleme:

"Geliştirmeye katkısı olmayacak"bunu okuyunca gülmekten patladım.

Sıfırdan işlemci mimarisi çıkarmak demek mayın tarlasında yürümek demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…