Yerli arabamız TOGG'un 2. arabası: T10F tanıtıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 101
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Ben açıkcası çok beğendim gayet şık

Açıkçası beğenmedim ben.

Bence bunun yerince daha fazla verip Tesla alınması lazım.

Hocam birisinin " en azından plakası yerli " demesini bekledim, yine de TOGG alacak param olsa Tesla alırım daha mantıklı geliyor.

Hocam birisinin " en azından plakası yerli " demesini bekledim, yine de TOGG alacak param olsa Tesla alırım daha mantıklı geliyor.

Demek ki insanlar olgun davranmış. Ve dememiş. Şu yorumunuzu cidden anlamıyorum, yani hangi araba %100 yerli?

Demek ki insanlar olgun davranmış. Ve dememiş. Şu yorumunuzu cidden anlamıyorum, yani hangi araba %100 yerli?

Evet çoğu araba tamamen yerli değil, ama çoğu marka "yerli ve milli araba" diye reklam yapıp halkın milliyetçi duygularını sömürmeye çalışmıyor.

herkes togg un ne kadar yerli olduğunu biliyor hocam ama köstek olacağımıza biraz destek gösterelim yavaş yavaş dahada yerlileşmeye başlar zamanla

T10X'e göre çok daha şık ve benzersiz duruyor. Biraz yorumları okudum da, düşünüyorum hiçbir dayanak olmadan sadece kendi ülkesinde yapılmış diye bir firmayı gömmek başka bir ülkede var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…