Detaylar
Kim cevapladı?Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), geçenlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde CES 2024 fuarında T10F adında yeni bir sedan model tanıttı.
YouTube'da birçok içerik üreticisi aracın tanıtımının videosunu yaptı ve pek araçlardan anlamasam da özellikle tasarımını beğendiğimi söyleyebilirim. Araçlardan anlayan arkadaşlar, bu yeni araç hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuşalım.
Açıkçası beğenmedim ben.
Mantıklı bir araba değil.
İsa Aksu
Yetkin
Ben elektirikli alacak olsam tesla alırım zaten ama T10f i de beğendim yalan yokBence bunun yerince daha fazla verip Tesla alınması lazım.
- Makaleler
- 1
Hocam birisinin " en azından plakası yerli " demesini bekledim, yine de TOGG alacak param olsa Tesla alırım daha mantıklı geliyor.
Demek ki insanlar olgun davranmış. Ve dememiş. Şu yorumunuzu cidden anlamıyorum, yani hangi araba %100 yerli?
Demek ki insanlar olgun davranmış. Ve dememiş. Şu yorumunuzu cidden anlamıyorum, yani hangi araba %100 yerli?
Evet çoğu araba tamamen yerli değil, ama çoğu marka "yerli ve milli araba" diye reklam yapıp halkın milliyetçi duygularını sömürmeye çalışmıyor.
T10X'e göre çok daha şık ve benzersiz duruyor. Biraz yorumları okudum da, düşünüyorum hiçbir dayanak olmadan sadece kendi ülkesinde yapılmış diye bir firmayı gömmek başka bir ülkede var mı?