- Makaleler
- 1
Araç İtalyan'la ne alakası var? Her araba markası %100 yerli mi?
Araç İtalyan'la ne alakası var? Her araba markası %100 yerli mi?
Evet ama aynı şekilde hiçbir araba markası kendini %100 yerli ve milli diye pazarlamıyor. TOGG çıktığında tam olarak böyle pazarlandı, hatırlatırım.
Ayrıca, bu yılda araba çıkarmak ne kadar mantıklı bir hareket kesinlikle tartışılır.
Bu aşırı abartılıyor ben de bunu zamanında eleştirdim, ama şimdi geçtim.
Niye mantıklı olmasın ki?
Umarım hayırlısı olur, fakat iktidara sıfır güvenim var. Seçim gününde okul önüne TOGG getirmesi, seçim kampanyalarında bu arabanın kullanılması vesaire göze battı. Ayrıca arabanın çıkışından ziyade fabrikası sağlam olursa o zaman işler değişir diye düşünüyorum.
Bence bu model önce çıkmalıydı. Diğerine göre daha iyi. İnsanlardaki bu SUV merakını anlamıyorum.
Bu zamanda arabaya yatırımın kesinlikle çok yanlış bir hamle ve kesinlikle ülkemizi geliştirmeye katkısı olmayacak.
Bu zaman çip ve yazılım zamanı. Kesinlikle ülkemizden daha fazla mühendisin gitmemesi için çalışmalar yapılmalı ve çip-yazılım ve yapay zeka konusuna TOGG'a yatırılan paradan kat kat daha fazla yartırılmalı.
Ha ek geçelim. TOGG'un tamamen seçimi kazanma stratejisi olduğu aşikar. Yani şunu bilin ki, malum kişi kesinlikle ülke gelişsin diye uğraşmıyor. Anca cebini düşünüyor![]()