Asıl para yol zaten. Asya ülkeleri vizesiz ama uçak fiyatları çok fazla. 50k uçak bileti mi olur?
Norveç kafamı kurcalıyor..
Uçak bileti 3000 lira, hosteller falan da 3-4 gün için 10.000 civarı. Yeşil pasaporttan dolayı vizeye para vermeyeceğim. Oradaki harcamaları da saysak, 20.000 civarına gelir sanırım her şey 3-4 gün için.

Vizesiz gidemezsiniz ve vize süreniz kadar kalabilirsiniz. Ayrıca ABD'den vize almak için mülakatlara girmeniz gerekir.

Konudan bağımsız,
Benim de Güney Kore’ye gidip, kapsül otelde kalma gibi bir düşüncem vardı, fiyatlara baktığımda çok ucuz olduğunu fark ettim. (4 gece için 550 lira gibi komik bir rakam)
Sizce Güney Kore’yi mi gezmek daha mantıklı, yoksa Japonya’yı mı? Kore insanının savaş yıllarından Türkiye’ye karşı daha sempatik olduğu biliyorum.
Sırf kapsül otelde kalma hevesinizden dolayı Güney Kore'ye gidiyorsanız, böyle bir şeye gerek yok çünkü İsviçre'de kapsül otelde kalmışlığım var ve gayet de memnun kaldım; öneririm:

2 ülkeden hangisinin mantıklı olacağı size kalmış. Japonya daha büyük bir ülke, daha köklü kültür dolayısıyla daha çok gezilecek yeri var.