Efe İlhan Yüce 3
Yetkin
ABD ahım şahım bir yer değil, geçenlerde akrabam gitmişti ABD'ye Dünya Kupası için. Bataklık olduğunu dile getirdi. İş amaçlı veya akademik amaçla gidilecekse Eyvallah, ama ABD rezalet bir yer.
Benim de amacım Amerika gidebilmek. Yaşınız 17 gençlik baharı 9-5 çalışmak yerine bence bir startup kurup yatırım almaya odaklanın.
Yazılıma geç kalınmaz hocam sizin öğrenme isteğinize bağlı bir şey bu. Ek olarak yapay zekanın yapamadığı daha çoook şey var yazılım dünyasında. Basit siteler, Bazen alt yapılı siteler, Backendler, Otomasyonlar. yapabiliyor diye hiç kimsenin işini alamaz.Yazılımla uğraşırken, küçük web uygulamaları yaparken çok zevk alıyordum 4-5 ay önceye kadar. Sonra Twitter'da sürekli yapay zeka gelişmelerini takip etmeye başladım. Yok işte React CEO'su açıkladı "Yazılımcılara 5 ay sonra gerek kalmiycak" falan filan. Sonra ai ile 2-3 günde yapılan app'leri gördüm. 5 yazılımcının 10 günde yaptığı işi Claude 1 saatte yaptı tweetleri görmeye başlayınca sinirlenip bıraktım. Galiba geç kaldık yazılım okumak için diyorum kendi kendime..