Bana göre iki forum da güzel. Moderatör bazlı bir sıkıntı yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz şımarık bir yer. En basitinden şu moderasyon ekibini tehdit olayında bile drama yarattılar. "Techolay hiç masum değildir" falan... Zaten orada geçirdiğim son zamanlarda da gözümden düşmüşken, yaşadığım bir olay tamamen bırakmama sebep oldu.

Moderasyon ekibinden birisi üyelere dolaylı yoldan hakaret eden bir profil mesajı yayınladı. Bunu görünce bayağı sinirlendim tabii, hemen rapor sisteminden raporladım. Ancak raporuma dönüş yapan olmadı. Ben de açtığım bir bilette bu durumu dile getirdim. Yönetici burada sıkıntılı bir şey göremediğini, o sansürlü kısmın hakaret içermeyen birçok terimle doldurulabileceğini söyledi. Bunu görür görmez, o ukala moderatörün paylaştığı gönderiye benzer bir gönderi paylaştım profilimden. Yalan söylemiyorum, 2 dakika bile dolmadan gönderim silindi. Aynı şekilde benimki de hakaret içermiyordu ama anında sildiler. Direkt bir daha girmemek üzere çıkış yaptım.

Ekran Alıntısı.webp

Evet, yukarıda gördüğünüz gönderi oradaki bir "Kıdemli moderatör"'e ait. Burada bir moderatör böyle bir gönderi paylaşsa, aynı gün içerisinde görevden alınır. Ama orası üyeleri şikayet edip bilet açmasına rağmen onu savunmakla kalmayıp o herifi "Kıdemli moderatör" rütbesine terfi ettirdiler.

Son düzenleme:
Merhaba, neden? Merak ettiğim için soruyorum. Tam anlamadığım için. Bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler saygılar.

Neden sevilmesin? Senin karşına kötüleyenler çok fazla çıkmıştır. 3 forumu yıllarca kullandım yeşil forum eskisi gibi olmasa da hala eski rehberler, eski konular Google da ilk sıralarda karşıma çıkıyor, çünkü o zaman verilen cevaplar hala işimize yarıyor. Kırmızı forum zaten drama forumuna dönüştü bu yüzden uzaklaşıyorum oradan. Ben bilgi konuları görmek isterken magazin konuları görmeye başladım.
Bu forumda açılan konular ilgimi çekiyor ama burada da ifade özgürlüğüne çok müdahale olduğunu düşünüyorum, ChatGPT gibi hissediyorum kendimi burada :D

Bu arada Techolay'la Technopat arasındaki çatışmanın sebebi nedir?

Bir kişi yaptı diye herkesi suçlamak saçma. Teşekkürler hocam aslında biliyordum ama unutmuşum konuyu. Sağ olun.