Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
RTE'nin de bizden tek farkı yetkli olması, işin özünde o da bizim gibi.
Kesinlikle değil ve konuyla alakası yok. Buna güzel bir cevap vardı da 1 ay uzaklaştırma yiyesim yok.
- Makaleler
- 10
Site ile alakalı "önemli" konuyu açabilecek kişilerin ENES3078 ve Recep Baltaş dışında biri olduğunu sanmıyorum.
Bir de Leo hocam var. Zaten bu kadronun yönetimde olması en doğrusu zannımca. Gerekli durumlarda açıklamaları yaparlar.
KS
KS
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
@NightWist Yetkili = Moderatör, Yönetici, Geliştirici.
Hepsinin yetkisi var.
Moderatörler, Yönetici rolünde olan kişilerin yapabildiklerini yapabiliyor mu yani? XF bilmediğini bu kadar belli etme, bilmesen bile yorum yapma, mühim değil.
- Makaleler
- 4
Tamam ya, ne yapıyorsanız yapın, bana ne? Ben eksimi attım, yazacağımı yazdım. Uygulanacaksa kendimce "Yapacak bir şey yok" derim geçerim. Herkes bir düşünecek değil sonuçta. Ayrıca herkesin bu öneriye anlam veremeyeceğini de bil. Olay düşük kapasiteli olmak falan değil yani. İçlerinden bir iki kişi de olsa çıkıp "Amaç ne?" diye sorgulayacaktır. Açıklama diye bir şey yok sende.Tamam bu benim isteğim, sana batan nedir?
İyi de, argüman verilmesi gereken bir öneri değil ki bu. "Yetkilileri kara listeye alabilmeliyiz." bunu anlamayacak kadar düşük kapasiteli olduğunu sanmıyorum.
Yetkili biri nasıl üstümüz olmuyor? Sen, konu inceleyip onaylayabiliyor veya reddedebiliyor musun? Ben de öyle düşünmüştüm.
Site ile alakalı "önemli" konuyu açabilecek kişilerin Enes3078 ve Recep Baltaş dışında biri olduğunu sanmıyorum.
Verdim ya, bazı yetkililerin argümanlarını beğenmek zorunda değilim. Bu yüzden kara listeye almak istiyorum.
Neyse daha yazmayacağım, yeter artık. Bir öneri konusunda bu kadar gereksiz mesaj görmedim ben.
Konu nereden nereye gelmiş vay be. Artıladım artılamasına da nebi açtı diye artıladım yalan yok.
- Makaleler
- 4
Rapor attım, ondan bile sonuç çıkmadı.Konu gereksiz uzuyor. Bence kilitlenmeli. Bu kadar sayfa nasıl oldu, anlamadım.
Moderatörün göz ardı edilmesi çok saçma la.
- Makaleler
- 20
Öneri konularına işlem yapma yetkisi sadece Yöneticilerdedir. Raporların bu nedenle reddedildi.
Şimdi diğer mesajları okumaya üşendim, kesin karar çıktı mı? Bir de kahvemi yapıp geleyim eğlence çıkar.
- Makaleler
- 4
Anlıyorum. Yeterince konunun uzadığını düşünüyorum artık. Bir daha olmasın. Yeter artık.Öneri konularına işlem yapma yetkisi sadece Yöneticilerdedir. Raporların bu nedenle reddedildi.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-