Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin mantığınız daha komik, moderatör konuyu reddedince, ben de onu göz ardı edince, benim konularımı reddedemeyecek mi ya da benim üstümde moderatörlüğünü uygulamayacak mı? Sesli güldüm :D
Biz onu göz ardı edince tüm bunları yapabilecek. Biz onların mesajlarını, konularını görmeyeceğiz sadece. O dediğiniz şey mümkün değil zaten.

@nebi ayrıca bunun nedenini soran birine gelmişsin "Bir düşün bakalım, neden olabilir?" diyorsun dalga geçercesine. Argüman vermemişsin, direkt "Öneri başlıkta" deyip konuyu bir tarafa sallamışsın. Bu önerinin sebebi yok ortada. Bak ben bile düşündüm taşındım bu önerinin amacı ne diye ama bulamadım. Ayrıca moderatörü göz ardı edip ne yapacaksınız? Rapor ve bilet sistemi varken bunu uygulamak saçma. Şikayetiniz varsa yazın oraya.

Yetkililerin diğer üyelerden tek ayrılacağı, yetkili olmalarıdır. Bunun dışında diğer üyelerden bir farkları yok. Onları kara listeye eklenmeyecek kadar üstün kılan şey nedir? Konu yönetim anlayışı değil ha, fikirlerini, yazım biçimini, diğer üyelere karşı davranışını sevmediğim için kara listeme eklemek istiyorum zaten.

"Argüman vermemişsin, direkt "Öneri başlıkta" deyip konuyu bir tarafa sallamışsın." Uygulanmasını istediğim öneri başlıkta işte. Sana anlatmam için ekstra argüman lazımsa seve seve anlatırım Çınar'ım.

Yetkililerin diğer üyelerden tek ayrılacağı, yetkili olmalarıdır. Bunun dışında diğer üyelerden bir farkları yok. Onları kara listeye eklenmeyecek kadar üstün kılan şey nedir? Konu yönetim anlayışı değil ha, fikirlerini, yazım biçimini, diğer üyelere karşı davranışını sevmediğim için kara listeme eklemek istiyorum zaten.

"Argüman vermemişsin, direkt "öneri başlıkta" deyip konuyu bir tarafa sallamışsın." uygulanmasını istediğim öneri başlıkta işte. Sana anlatmam için ekstra argüman lazımsa seve seve anlatırım çınar'ım.

Katılıyorum sonuçta onlarda forumdan biri. Gerektiği zaman göz ardı edebilmeliyiz. Halktan gelip halkı sevmek Techolay'a yakışmaz diye düşünüyorum.

"Argüman vermemişsin, direkt "Öneri başlıkta" deyip konuyu bir tarafa sallamışsın." Uygulanmasını istediğim öneri başlıkta işte. Sana anlatmam için ekstra argüman lazımsa seve seve anlatırım Çınar'ım.
Bunu bir üye için yapabilirsin ama moderatör için yapacaksan bunu direkt moderasyona belirteceksin. Başkalarının kontrolü dışında. Çünkü moderasyon denilen şey, bir forumun bel kemiğidir. Hani diyorsun ya, "Onları kara listeye eklenmeyecek kadar üstün kılan şey nedir?" diye, o sorunun cevabı bu. Ha, gidip o forumun bel kemiklerinden birini göz ardı edersen sen bilirsin.

Ve şunu söylevip iletişimi keseceğim: Eğer anlatacağın ekstra bir şey varsa, başta anlat bunu. Öneri denilen şey "Bu yapılmalı, iyi sosyaller" diye geçiştirilecek şeyler değil. Bir öneri yapıyorsan, o önerinin argümanını vermek durumundasın. İnsanlar bu öneriye ikna olsun istiyorsan. Ben boşuna mı argümanın önemini anlattım?

Yetkililerin diğer üyelerden tek ayrılacağı, yetkili olmalarıdır. Bunun dışında diğer üyelerden bir farkları yok.
Kimsenin birbirine karşı bir üstünlüğü yok. Hepimiz aynı seviyedeyiz.
Onları kara listeye eklenmeyecek kadar üstün kılan şey nedir?
Yönetimde olmaları. Eğer önemli bir konu açılırsa göremezsin ve sonrasında "Bu ne zaman eklendi?" diye ortalıkta gezinirsin.
Hâlâ daha cevap vermiyorsun soruya. Argümanın varsa buraya yaz ki hepimiz bilelim.

Yönetimde olmaları. Eğer önemli bir konu açılırsa göremezsin ve sonrasında "bu ne zaman eklendi?" diye ortalıkta gezinirsin.

Forumla ilgili gelişmeleri yöneticiler geliştiriciler paylaşıyor. Aynı şekilde destek kısmınıda sadece yöneticiler görebiliyor. Kısacası moderatörler tam yönetimde diyemeyiz.

Bunu bir üye için yapabilirsin ama moderatör için yapacaksan bunu direkt moderasyona belirteceksin. Başkalarının kontrolü dışında. Çünkü moderasyon denilen şey, bir forumun bel kemiğidir. Hani diyorsun ya, "Onları kara listeye eklenmeyecek kadar üstün kılan şey nedir?" diye, o sorunun cevabı bu. Ha, gidip o forumun bel kemiklerinden birini göz ardı edersen sen bilirsin.

Tamam bu benim isteğim, sana batan nedir?

Bir öneri yapıyorsan, o önerinin argümanını vermek durumundasın. İnsanlar bu öneriye ikna olsun istiyorsan.

İyi de, argüman verilmesi gereken bir öneri değil ki bu. "Yetkilileri kara listeye alabilmeliyiz." bunu anlamayacak kadar düşük kapasiteli olduğunu sanmıyorum.

Kimsenin birbirine karşı bir üstünlüğü yok. Hepimiz aynı seviyedeyiz.

Yetkili biri nasıl üstümüz olmuyor? Sen, konu inceleyip onaylayabiliyor veya reddedebiliyor musun? Ben de öyle düşünmüştüm.

Eğer önemli bir konu açılırsa göremezsin ve sonrasında "Bu ne zaman eklendi?" diye ortalıkta gezinirsin.

Site ile alakalı "önemli" konuyu açabilecek kişilerin Enes3078 ve Recep Baltaş dışında biri olduğunu sanmıyorum.

Hâlâ daha cevap vermiyorsun soruya. Argümanın varsa buraya yaz ki hepimiz bilelim.

Verdim ya, bazı yetkililerin argümanlarını beğenmek zorunda değilim. Bu yüzden kara listeye almak istiyorum.

Konu yönetim anlayışı değil ha, fikirlerini, yazım biçimini, diğer üyelere karşı davranışını sevmediğim için kara listeme eklemek istiyorum zaten.

@NightWist yetkili = moderatör, yönetici, geliştirici.
Hepsinin yetkisi var.

Ama dereceleri var. Hepsi aynı derecede yetkiye sahip değil ve öyle de olmalı. Geçen biri hatta destek sisteminin moderatörlerin de görebilmesi için öneri açmıştı. Bana göre doğru değil. Sonuçta moderatörler de hata yapıyor ve moderatörleri de eleştirip şikayet edebilmeliyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.