Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Eksiledim, çünkü: Gözlemlerim kadarıyla forumu denetleyenler üylerlerle geyip yapmıyor daha çok bir şeyleri düzeltmek ve denetim için üyerle konuşma diyaloguna giriyor. Kara listeye aldığımız kişiler ise genellikle laftan anlamayan tipler.
Artıladım, herkesi kara listeye ekleyeceğim ve ban yemeyeceğim.
Bence bu tür konularda konuyu açan kişi moderasyon ya da yetkili adıyla görülebilir.Bana niye batsın? Ben moderatörleri tanımıyorum bile. Gerekli bulmadığımı belirttim sadece.
Ayrıca moderasyon arada kural güncellemeleri, duyurular gibi konular açabiliyor. Konuyu görmeyip x yerde sorun yaşıyorum, neden uyarı aldım diyen bir sürü kullanıcı çıkabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar kara listeye ekleyince, adam forumdan banlanmıyor. Sadece bizim ekranımızda gözükmüyor artık. Moderatörü kara listeye ekleyince adam moderatörlüğünü uygulamayacak mı?
- Makaleler
- 20
Çok mantıklı, bunu da artıladım.Artıladım, herkesi kara listeye ekleyeceğim ve ban yemeyeceğim.
Teşekkür ederim, müteşekkirim.
KS
KS
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Senin gibi düşüncelerini görmek istemediğimiz kişileri atabiliyoruz. Forum rahatlıyor.
Sadece moderatörleri engelleyebileceksek belki ama aşırı gereksiz. Adamlar düşüncelerini bile çok nadir yazıyorlar istisnalar dışında.
Thank you Captain Obvious x2.
Bu arada tamamen gereksiz bir öneri. Moderatör dediğin: forumun düzenini sağlayan yetkili birisidir. Eğer yanlış bir şey yaptığını düşünüyorsanız, raporlarsınız ve incelenir. Bu kadar basit.
KS
KS
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
haydaa!
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-