Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
Çok sağlam paket olduk. 
Buyurun hocam; her ne kadar kara delikte geçmese de uzay temalı ve bizzat izlediğim filmlerdir. Dune çölde geçiyor ama izlenmesini şiddetle öneririm.
Buyurun hocam; her ne kadar kara delikte geçmese de uzay temalı ve bizzat izlediğim filmlerdir. Dune çölde geçiyor ama izlenmesini şiddetle öneririm.
Daffy Duck
Üstün
Passengers önerebilirim.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
High Life önerebilirim hocam, cast(oyuncu kadrosu) sağlamdır.Merhaba.
Yıldızlararası tarzı film önerisi yapabilir misiniz? Özellikle karadeliği anlatan veya konusu kara delik üzerine olan film olursa sevinirim.
witicieen
Yetkin
Yıldızlararası filminin gerçekciliğini herkes kabul ediyordur. O tarz bir film olursa aslında daha iyi olur yapay zekalara sordum onlar da sizin verdiğiniz örnekleri sundular ancak pek tatmin edici cevap olmadı. 2 gün arka arkaya yıldızlararasını izledim o derece etkiledi beni.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Yıldızlararası filminin gerçekciliğini herkes kabul ediyordur. O tarz bir film olursa aslında daha iyi olur yapay zekalara sordum onlar da sizin verdiğiniz örnekleri sundular ancak pek tatmin edici cevap olmadı. 2 gün arka arkaya yıldızlararasını izledim o derece etkiledi beni.
Hocam yıldızlar arasının gerçekçiliği ile benzer belgeseller var filmler yok, gerçekçiliği bir kenara bırakıp da kurguya dönerseniz iyi örnekler az. Bu yüzden yıldızlararası tarihin en iyi filmlerinden, benzeri bulmak zor hocam.
Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu
Belgesel tarzı isterseniz: Black Holes: The Edge of All We Know.
The Big Everything - Yeni versiyon.