Acil lazım değilse Apple yerine bunu al ama acilse Apple alabilirsin. Eğer o duyduğun ses anakarta bağlıyken duyduğun ses ise bu anakartının izolasyon konusunda iyi iş çıkarmadığı için oyunda iç bileşenlerin seslerini duyduğun anlamına gelir.

Ek olarak kağıt üstü verilere ve khz bit olaylarına takılma. Onlarla ses kalitesinin gram ilgisi yok.

Eki Görüntüle 238921

Şu an şu şekilde ayarlar IEM kullanırken. Razer'da da sadece sesi arttırıyorum. Ama dediğim gibi sadece ağır oyunlarda IEM sağ kulaklıktan düdüklü tencere yapıyor. Ekran kartında da coil whine yok uzun süredir kullanıyorum, bir ara ledleri ötüyordu yani cidden LED'ler ötüyordu tencere gibi. Ledleri kapattım bekledim geçiyordu. Onun sesi olabilir sanrım?
Dongle o sagdan gelen sesi kesecektir. Ledlerin etki edip etmeyecegine kesin olarak bir sey diyemem ama bir dongle alman hem IEM'den hem de Razer kulakligindan daha fazla verim almani saglar.

Acil lazım değilse Apple yerine bunu al ama acilse Apple alabilirsin. Eğer o duyduğun ses anakarta bağlıyken duyduğun ses ise bu anakartının izolasyon konusunda iyi iş çıkarmadığı için oyunda iç bileşenlerin seslerini duyduğun anlamına gelir.

Ek olarak kağıt üstü verilere ve KHz bit olaylarına takılma. Onlarla ses kalitesinin gram ilgisi yok.

Bundan sonra daha kaliteli IEM'ler ile devam ederim gibi hayatıma genel olarak ama hepsi de zaten kendi DAC'ı ile geliyor Type-C oldukları için. O yüzden bu kadar pahalı bir şey almaya gerek var mı bilemedim?

Dongle o sagdan gelen sesi kesecektir. Ledlerin etki edip etmeyecegine kesin olarak bir şey diyemem ama bir dongle alman hem IEM'den hem de Razer kulakligindan daha fazla verim almanı saglar.

Tamamdır kısa sürede temin etmeye çalışacağım. Denedikten sonra da konuyu güncellerim. Wraith'ten KN1 Max bekleyeceğim ama çünkü bundan sonraki kulaklıkarı da besler her yerde.

@Simon, @sawyerford,

Hocam nicehck NK1 Max aldım ama ses başladığında dip ses yapıyor, bir tıslama geliyor herhangi bir ses başladığında sorun ne olabilir? Wraith Sense IEM'de yapıyor ama Razer BlackShark v2X te yapmıyor. 32 Bit / 192KHz ayarladım. SteelSeries Sonar kullanıyordum kapadım ama devam etti sorun. Sonar programında bir şey aktif değil sadece ses ayırmak için kullanıyorum.

Son düzenleme:
@Simon, @sawyerford,

Hocam nicehck NK1 Max aldım ama ses başladığında dip ses yapıyor, bir tıslama geliyor herhangi bir ses başladığında sorun ne olabilir? Wraith Sense IEM'de yapıyor ama Razer BlackShark v2X te yapmıyor. 32 Bit / 192KHz ayarladım. SteelSeries Sonar kullanıyordum kapadım ama devam etti sorun. Sonar programında bir şey aktif değil sadece ses ayırmak için kullanıyorum.
Hayırlı olsun. Kulaklığın çok hassas olduğu için bilgisayarındaki elektrik gürültüsünü duyuyorsun. Önce anakartın arkasındaki portu dene ve bit değerini düşür.

Hayırlı olsun. Kulaklığın çok hassas olduğu için bilgisayarındaki elektrik gürültüsünü duyuyorsun. Önce anakartın arkasındaki portu dene ve bit değerini düşür.
Nk1 max modelinde sound floor var herhalde. İlk kez görmüyorum bu durumu. Sürmesi zor iemleri telefonda kullanmak için max sipariş ettim bir tane, kargoda iptal edeceğim durum böyleyse. Bu modeli alıp sorun yaşamayan var mı?

Normal jakta o gürültü geliyor diye almıştım adaptörü ama hem Type-C 10G/20G portları hem de USB-a adaptörü ile denedim yine de gitmedi gürültü.

NK1 Max modelinde sound floor var herhalde. İlk kez görmüyorum bu durumu. Sürmesi zor iemleri telefonda kullanmak için Max sipariş ettim bir tane, kargoda iptal edeceğim durum böyleyse. Bu modeli alıp sorun yaşamayan var mı?

Olabilir bende tam bilgi bulamadım maalesef önerildi diye aldım ama durum böyle ise iade edeceğim bende. Mail attım desteğe dönüş bekliyorum belki de içindeki AMP'den kaynaklanıyordur ve normal NK1 de AMP olmadığı için yapmayabilir. Çünkü Windows sesini %2'ye kadar düşürdüm, normal jak ile kullanırken %30 filandı IEM ile.

Normal jakta o gürültü geliyor diye almıştım adaptörü ama hem Type-C 10G/20G portları hem de USB-a adaptörü ile denedim yine de gitmedi gürültü.

Olabilir bende tam bilgi bulamadım maalesef önerildi diye aldım ama durum böyle ise iade edeceğim bende. Mail attım desteğe dönüş bekliyorum belki de içindeki AMP'den kaynaklanıyordur ve normal NK1 de AMP olmadığı için yapmayabilir. Çünkü Windows sesini %2'ye kadar düşürdüm, normal jak ile kullanırken %30 filandı IEM ile.
Bana sorunsuz geldi.