Geçmiş olsun benim de zamanında sağ üst 20lik damağa vuruyordu. Onu alalım derken bütün 20lik dişler iptal oldu. Biraz başta sıkıntısı oluyor ama sonra düzeliyor. Tavsiyem iyi bir cerraha da göstermeniz.

Eğer ağrı veya şişme yapmıyorsa çektirmene gerek yok, en azından acelesi yok. Benim de üstteki yirmilik dişlerim yamuktu bu seneye kadar ne bir ağrı ne de şişme şikayetim oldu. Bu yıl şişmeye ve ağrı yapmaya başlayınca dayanamadım en sonunda çektirdim hazır o çekilmişken diğerini de çektirdim. Benimkiler içerde olmadığı için doktor uyuşturdu birisini çekti diğerini de arka taraftan sertçe ittirerek çıkardı. Doğru doktora gidersen her şey doğru yapılırsa bir sorun olmaz. Dişi bu şekilde çıkan bir sürü insan var dünya da.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbuldaysan ve yakındaysan Medipol Mega'ya git. Paraya kıy. Stajer doktora elletme kendini. Bu kadar. Kötü işlem yapılırsa felç riskini yok saysan bile haftalarca ağrı çekebilirsin. Ayrıca işlemi erteleme, yanındaki dişinin köküne zarar verebilir.

Eğer ağrı veya şişme yapmıyorsa çektirmene gerek yok, en azından acelesi yok. Benim de üstteki yirmilik dişlerim yamuktu bu seneye kadar ne bir ağrı ne de şişme şikayetim oldu. Bu yıl şişmeye ve ağrı yapmaya başlayınca dayanamadım en sonunda çektirdim hazır o çekilmişken diğerini de çektirdim. Benimkiler içerde olmadığı için doktor uyuşturdu birisini çekti diğerini de arka taraftan sertçe ittirerek çıkardı. Doğru doktora gidersen her şey doğru yapılırsa bir sorun olmaz. Dişi bu şekilde çıkan bir sürü insan var dünya da.

Çapraz duran yatay olmayan sol dişim sol tarafı ağrı yapıyor. Onun için de 22 Ocak diye randevu verdiler. 2 3 hafta önce dislerimde çürük var mı diye kontrole gittiğimde fark ettim bu hoca söyledi. İyi bir doktor arayışına girmek gerek.

20 diş abartılacak kadar değil. Bende çektirdim devlet hastanesinde. İlk önce 1 hafta kulllanmam için antibiyotik verildi sonra çekim yapıldı. İğne ile uyuşturdu o bölgeyi sonra neşteri vurdu acı hissedersen söyle dedi biraz iğne batmış gibi acı hissettim sonra bir tane daha iğne yaptı bu kez neşterin acısını hissetmedim toplamda 10 dk sürmedi hem de içeride gömülü ve yan yatık bir dişti. Sonrasında ağrı kesici vs ilaç veriyor 3 4 gün boyunca yüz şişiyor ama ağrı sızı yok. Korkmanıza gerek yok. Acıyor diyenler abartıyorlar. 10 gün sonra dikişleri aldılar.