YKS 2024 bitti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    2024 yks
Bu sene YKS maceramızın sonuna geldik. Hayalleri ve hedefleri olan arkadaşlara bol şans ve mezuna kalacak arkadaşlara da geçmiş olsun dünyanın sonu değil dileklerimi iletiyorum. Sizin için YKS 2024 nasıldı?
Baya iyiydi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da soruların sınav öncesi Discord, Telegram gibi yerlerde dolaştığını görüyoruz...

Normalde AYT'de 80 yapan arkadaşlarım zar zor 70-75 işaretlemiş. Bende zar zor 69 işaretliyebildim maalesef. Sayısal öğrencisiyim. Sınavda polinom olmaması da saçmaydı. En azından +1 net gelirdi.

TYT rezalet, AYT kaliteliydi. Umarım yığılmasız atlatırım.

Normalde AYT'de 80 yapan arkadaşlarım zar zor 70-75 işaretlemiş. Bende zar zor 69 işaretliyebildim maalesef. Sayısal öğrencisiyim. Sınavda polinom olmaması da saçmaydı. En azından +1 net gelirdi.
La bu sınavda polinom yoktu Şakamatik valla, şimdi farkettim.

Zordu dostlar, sıralamalar çok farklı olacak caınınızı sıkmayın. Herkese geçmiş olsun.

La bu sınavda polinom yoktu şakamatik vallahi, şimdi fark ettim.

Zordu dostlar, sıralamalar çok farklı olacak caınınızı sıkmayın. Herkese geçmiş olsun.

Cidden ya, onu geçtim ne MEB'in Online denemesi ile alakası vardı ne de 3 adımda denemeleriyle. Yaptığım 69 sorudan max 10 tanesinden eminim ben.

Cidden ya, onu geçtim ne MEB'in Online denemesi ile alakası vardı ne de 3 adımda denemeleriyle. Yaptığım 69 sorudan max 10 tanesinden eminim ben.
Dert etme, zor sınavdı. İnanılmaz bir boşluktayım şu an.

Dert etme, zor sınavdı. İnanılmaz bir boşluktayım şu an.

Aslında zor olması bizim için biraz da iyi oldu sanki. Düşük puanlarla iyi sıralamalar gelecek. Ben ilk 50-30bine girsem gerisi önemli değil benim için. Hedef 10k idi girmeden önce ama düzgün bir yere girsem gerisi önemli değil. Umarım sizde istediğiniz yeri kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…