Detaylar
Kim cevapladı?Paylaşılmış.Paylaşıldı mi? Windows XP bilgisayarlarda saklarsalar olacagi bu.
Bazıları para karşılığı satıyor, hadi onlara dümen diyelim de; bazı soruların bilindik yayınların test kitaplarından direkt alındığı falan söyleniyor.
Ben geçen sene girdiğim zamanda da aynısı olmuştu. Günler öncesinden bazı forumlarda vs. Türkçe'deki Paris sorusu falan tartışılmış imalı bir biçimde.
mr.esat
Üstün
5K üstüne şımarıklık olmasın ama üzüleceğim, 77 tane işaretledim. Matematik'te salladığım olmadı, inşallah güzel gelir.Aslında zor olması bizim için biraz da iyi oldu sanki. Düşük puanlarla iyi sıralamalar gelecek. Ben ilk 50-30bine girsem gerisi önemli değil benim için. Hedef 10k idi girmeden önce ama düzgün bir yere girsem gerisi önemli değil. Umarım sizde istediğiniz yeri kazanırsınız.
Beyazıt
Üstün
Giren herkese geçmiş olsun, umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Syntax
Üstün
5K üstüne şımarıklık olmasın ama üzüleceğim, 77 tane işaretledim. Matematik'te salladığım olmadı, inşallah güzel gelir.
Neden öyle olsun ki hocam. Ben yazılım mühendisliği istiyordum en iyi üniversite ilk 10k ile alıyordu. 10K'ya girecek şekilde çalıştım. Bende 10kya giremesem üzülürüm. Ama giremeyeceğim gibi duruyor. TYT istediğim gibi geçti ama AYT öyle olmadı maalesef.
Neden öyle olsun ki hocam. Ben yazılım mühendisliği istiyordum en iyi üniversite ilk 10k ile alıyordu. 10K'ya girecek şekilde çalıştım. Bende 10kya giremesem üzülürüm. Ama giremeyeceğim gibi duruyor. TYT istediğim gibi geçti ama AYT öyle olmadı maalesef.
Ve ben mi hatırlamıyorum emin değilim ama fizkte özel görelilik, modern fizik gibi konulardan sanki soru yoktu. Bir tek foton sorusu vardı.
mr.esat
Üstün
AYT'de aman aman kötü yapmamışsın. 11 boş o kadar kötü değil çünkü zordu sınav. Rahat ol. Keyfine bak şu an.Neden öyle olsun ki hocam. Ben yazılım mühendisliği istiyordum en iyi üniversite ilk 10k ile alıyordu. 10K'ya girecek şekilde çalıştım. Bende 10kya giremesem üzülürüm. Ama giremeyeceğim gibi duruyor. TYT istediğim gibi geçti ama AYT öyle olmadı maalesef.
Ve ben mi hatırlamıyorum emin değilim ama fizkte özel görelilik, modern fizik gibi konulardan sanki soru yoktu. Bir tek foton sorusu vardı.
Az önce televizyonda izlediğim kadarıyla yığılma olacağı söyleniyormuş. Yorum yok.