YKS 2024 bitti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    2024 yks
Benim daha 1 senem var. Ayrıca daha YDT yok mu? Nasıl bitiyor?

Paylaşıldı mi? Windows XP bilgisayarlarda saklarsalar olacagi bu.
Paylaşılmış.

Bazıları para karşılığı satıyor, hadi onlara dümen diyelim de; bazı soruların bilindik yayınların test kitaplarından direkt alındığı falan söyleniyor.

Ben geçen sene girdiğim zamanda da aynısı olmuştu. Günler öncesinden bazı forumlarda vs. Türkçe'deki Paris sorusu falan tartışılmış imalı bir biçimde.

5K üstüne şımarıklık olmasın ama üzüleceğim, 77 tane işaretledim. Matematik'te salladığım olmadı, inşallah güzel gelir.

İfadeler: AHT
5K üstüne şımarıklık olmasın ama üzüleceğim, 77 tane işaretledim. Matematik'te salladığım olmadı, inşallah güzel gelir.

Neden öyle olsun ki hocam. Ben yazılım mühendisliği istiyordum en iyi üniversite ilk 10k ile alıyordu. 10K'ya girecek şekilde çalıştım. Bende 10kya giremesem üzülürüm. Ama giremeyeceğim gibi duruyor. TYT istediğim gibi geçti ama AYT öyle olmadı maalesef.

Ve ben mi hatırlamıyorum emin değilim ama fizkte özel görelilik, modern fizik gibi konulardan sanki soru yoktu. Bir tek foton sorusu vardı.

AYT'de aman aman kötü yapmamışsın. 11 boş o kadar kötü değil çünkü zordu sınav. Rahat ol. Keyfine bak şu an.

Herkesin gözü aydın, benim de 3 yıl kaldı Hedef: siyaset bölümü kazanmak istiyorum, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…