Aslında zor olması bizim için biraz da iyi oldu sanki. Düşük puanlarla iyi sıralamalar gelecek. Ben ilk 50-30bine girsem gerisi önemli değil benim için. Hedef 10k idi girmeden önce ama düzgün bir yere girsem gerisi önemli değil. Umarım sizde istediğiniz yeri kazanırsınız.
Neden öyle olsun ki hocam. Ben yazılım mühendisliği istiyordum en iyi üniversite ilk 10k ile alıyordu. 10K'ya girecek şekilde çalıştım. Bende 10kya giremesem üzülürüm. Ama giremeyeceğim gibi duruyor. TYT istediğim gibi geçti ama AYT öyle olmadı maalesef.
Neden öyle olsun ki hocam. Ben yazılım mühendisliği istiyordum en iyi üniversite ilk 10k ile alıyordu. 10K'ya girecek şekilde çalıştım. Bende 10kya giremesem üzülürüm. Ama giremeyeceğim gibi duruyor. TYT istediğim gibi geçti ama AYT öyle olmadı maalesef.
Ve ben mi hatırlamıyorum emin değilim ama fizkte özel görelilik, modern fizik gibi konulardan sanki soru yoktu. Bir tek foton sorusu vardı.