En kötü 115K bekliyordum, 134K geldi. Akredite olduğu için Bolu, Bartın, Manisa hemşirelik yazacağız mecbur.

Millet 2023'ten kötü gelecek diyordu, bu kadar beklemiyordum.

AYT şehidiyim 🥀🥀 ama yaptığım her soru doğru gelmiş neredeyse, bu iyi.

1784616869491.webp

Çalışmadan girdim bunu yaptım. Zaten üniversite mezunuyum. 2021'de bu netler olacaktı muhtemelen puan 400 üzeri olurdu. Şimdi OBP'de yok gibi bende neredeyse. Bu netleri yapamayacak çok insan tanıyorum.
Ve evet matematikten nefret ediyorum.

2023'ten nasıl kötü gelir ya? LTİ bile yoktu o sınavda yazıklar olsun. Batırdım her şeyi. 20 bin gelir diyordum, lanet olsun.
Seninki OBP'den gitmiş ama ben bu kadarını hiç beklemiyordum. Çok mantıksız sıralamalar.

Rekabet her sene katlanıyor absürt bir şekilde. O yüzden en küçük değişkenler büyük sonuçlara sebep oluyor.
Sistemi ezberledi millet, onun acısını çekiyoruz.

2023'ten nasıl kötü gelir ya? LTİ bile yoktu o sınavda yazıklar olsun. Batırdım her şeyi. 20 bin gelir diyordum, lanet olsun.
23'de aynı netlerle 25.628 geliyormuş

Sistemi ezberledi millet, onun acısını çekiyoruz

Ezberleyecek bir şey yok ki; her şeye çalışman lazım, Sayısal için diyorum, bu arada. Sadece kaliteli ders anlatan insan sayısı ve mezun sayısı artı. Benim deneme kulübünde eleman 3. mezun 9K yapmış. Sistemin hatası 4 defa girenle ilk gireni bir tutmak.