Emre Human

Üstün
Karşıma 2 video çıktı, sınav açık uçlu olacakmış sanırım. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Karşıma çıkan videolar:

Olmaz, imkansız ki. Belki benim yazım kötü, 1 sorumu bile yanlış okusalar benim hakkımı kim verecek? Çok istiyorsanız söyleyin hiç okumayalım.
Olursa benim yazımı okuyacak ne insan var ne de makine. Bu sene yıllardır yapmadıkları kontenjan azaltma mevzusu oldu mezuna bıraktım seneye de bu olursa gider birilerinin boğazına yapışırım.
Optik sistemine yazılır muhtemelen, YGS-LYS'nin açık uçlusu gibi olur.

Bu seferki ciddili, maarif eğitim modeliyle sesi geldi zaten.

Ya öyle saçma şey mi olur? Şimdi bir paragraf sorusu düşünün. Bunun anlamı kime göre doğru, kime göre yanlış? Bana göre doğru, sana göre yanlış.
Soruların cevapları aşırı öznel olur ve birbirinden çok farklılaşır. Şimdi bunu tek tek mi kontrol edecekler? Hayır, tek tek kontrol edemezler. Bunu yapay zekâya yaptıracaklar. Yapay zekâ %100 doğruluk sağlar mı? Sağlamaz.
Ama test mantığıyla %100 doğruluk var mı? Var. Bu kadar saçma bir kararın alınacağını sanmıyorum; yine de başımızdaki yerden her şeyi beklerim.

Madem sistemi değiştirmek istiyorlar, getir baba ygs-LYS'yi, getir baba MF-1/2/3/4 puanlamasını, herkes kendi alanının rakibiyle yarışsın.
Bir matematik mühendisi niye biyoloji çözüyor' mesela yani?

Amaçları açıkça her şeyi daha kötüye götürmek olan kişiler bunu yapar mı sence?

Hulk daha gercekci. Mumkun degil ayrica torpil falan olur.
Sence torpilin olup olmadığı çok umurlarında mı? Bence amaçlar zaten torpil yapmak.

Artı -1 Eksi