qokoqo

Gelişen
Merhaba,

Eşit ağırlık öğrencisiyim ve bu yıl YKS’ye gireceğim. Ancak nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok. Hatta YKS’de hangi derslerden sorumlu olduğumu bile tam olarak bilmiyorum.

Sıfırdan başlayarak hukuk kazanmak istiyorum. Bu süreçte neler yapmam gerektiği, nelere dikkat etmem gerektiği ve nasıl bir çalışma planı oluşturabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Eşit ağırlık öğrencisiyim ve bu yıl YKS’ye gireceğim. Ancak nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok. Hatta YKS’de hangi derslerden sorumlu olduğumu bile tam olarak bilmiyorum.

Sıfırdan başlayarak hukuk kazanmak istiyorum. Bu süreçte neler yapmam gerektiği, nelere dikkat etmem gerektiği ve nasıl bir çalışma planı oluşturabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.
Konu 'EA Rehberi | Eşit Ağırlık'

Teşekkür ederim ancak konuda neden TYT matematik, AYT fizik, kimya, biyoloji ve TYT'ten bir sürü ders yok yani demek istediğim şey sadece konuda bahsedildiği gibi AYT mat/geo,coğrafya,edebiyat ve tarih çözünce eşit ağırlık için yeterli oluyor mu bunlar?

TYT'nin hepsini çözüceksiniz. AYT'de ise matematik ve sos 1 çözüceksiniz.

Şimdi daha iyi anladım hocam teşekkür ederim. Tüm derslerde konuları baştan sona yazıp çözeyim mi? Yoksa konu eleyerek mi devam edeyim hocam?

Konuları niye eliyorsunuz? Vakit var hala şu anda gerçekten çalışana. TYT hocaları seçin konuları dinleyin soruları çözün. Sonra Ayt. Gerekli hoca ve kaynak önerileri forumda var. ÖSYM sınavları kategorisine gidip rehberleri seçip bakabilirsiniz.

Konuları niye eliyorsunuz? Vakit var hala şu anda gerçekten çalışana. TYT hocaları seçin konuları dinleyin soruları çözün. Sonra AYT. Gerekli hoca ve kaynak önerileri forumda var. ÖSYM sınavları kategorisine gidip rehberleri seçip bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam yarından itibaren başlayacağım çalışmaya.

Süper. Şimdiden kolay gelsin. Aklına soru takıldığı anda konu açabilirsin. Rehberlere mutlaka göz at yararlı taktikler bulunuyor.

Hocam yanlış anlamazsanız bir şey daha sormak istiyorum. Mesela TYT matematik veya TYT edebiyat bu derslerin konularını nereden bulabilirim? Giriyorum kanala birisi başka konuları gösteriyor veya eliyorlar. Anlayamadım MEB'in sayfasıda çok karışık var mı konuları bulabileceğim bir yer?

Hocam yanlış anlamazsanız bir şey daha sormak istiyorum. Mesela TYT matematik veya TYT edebiyat bu derslerin konularını nereden bulabilirim? Giriyorum kanala birisi başka konuları gösteriyor veya eliyorlar. Anlayamadım MEB'in sayfasıda çok karışık var mı konuları bulabileceğim bir yer?

Tek tek konu başlıkları bulmama gerek yok. Örneğin YouTube'a "TYT matemtik kampı" veya "AYT edebiyat kampı" yazsan çıkar. Her videonun başlığında zaten konu başlıkları yazar.