YKS için koç önerisi

Captain Skriniar 63

Başarılı
Yer
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi
Merhabalar,

Büyük ihtimalle 3. sene yine hazırlanacağım. İlk sene YouTube üzerinden, ikinci sene hem YouTube hemde yapay zeka ile hazırlandım. Fakat değişen hiç bir şey olmadı. Koç tutmayı planlıyorum. Önerdiğiniz koçluk var mıdır?
Unikazan mantıklı geldi bana.

Deneme kulübüne git bir dershanenin, oranın rehber hocasıyla hazırlan derim.

Bir arkadaşım kopilot kullanıyordu (yapay zeka olan değil koçluk uygulaması) haftalık görüntülü görüşme ile takip edip program yapıyorlardı şimdi tıp kazandı bir dene derim.

Bir arkadaşım kopilot kullanıyordu (yapay zeka olan değil koçluk uygulaması) haftalık görüntülü görüşme ile takip edip program yapıyorlardı şimdi tıp kazandı bir dene derim.
Unikazan paketine baktım. Derece öğrencilerine soru sorma, haftada 2 kere yüz yüze görüşme, canlı ders gibi özellikleri vardı.

@Testo Unit hocam sizin görüşünüz nedir öneriniz var mıdır?

Unikazan paketine baktım. Derece öğrencilerine soru sorma, haftada 2 kere yüz yüze görüşme, canlı ders gibi özellikleri vardı.

Arkadaşım çok memnundu ama ayrı olarak bir dershanede hafta sonları deneme sınavlarına giriyordu.

@Testo unit hocam sizin görüşünüz nedir öneriniz var mıdır?

Bence mantıksız. Koçun oturup yapıcağı maksimum şey hazır ders programı verip senle konuştuktan sonra "hadi çalışmaya devam yaparsın" demek.

Mezun senen boyunca nerede ders çalıştın? Deneme kulübüne veya dershaneye gittin mi?

Ben Türkiye'nin YKS koçu tedariğini sağlayan bir üniversitede okuyorum. Bu tür hizmetleri alanları ciddi umursayana denk gelmedim genel olarak, koçların cidden umru değil. Ek gelir olarak aylık gelecek 3-5 bin TL'ye bakıyorlar. Bence almayın, deneme kulübü daha mantıklı.

İlla bir şeyler olsun başımda dersen eğer İstanbulda yaşıyorsan, Üsküdar, Beşiktaş vs. belediyelerinin ücretsiz YKS danışmanlığı hizmetleri falan var, bakabilirsin bence, ilçe belediyelerini araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…