@Testo Unit hocam benim önerilerim bu şekilde siz ne diyorsunuz? Maksat yanlış yönlendirme yapmayayım.

@TheMustyy
Benim matematik için tavsiyem Mert Hoca'dan başkası değil. Adam süper! Müthiş! Hem motive ediyor hem dersleri sıkıcı değil, esprili bir kişiliği var ve hem de tabiri caizse mala anlatır gibi anlatıyor (yanlış anlama olmasın kimseye hakaret etmiyorum, başka tabir bulamadım).

Eğer ciddi anlamda sıfırsan Mert Hoca'nın 15 günde temel atma kampına bakabilirsin. Yeni bir kamp, videoları yeni çekiliyor.

15 gün sonrasında 70 günde TYT matematik kampına bakabilirsin. Yukarıdaki kamp 4 işlem kapasitesi kazandırırken bu kamp da seni sıfırdan alıp TYT matematiği fulleyebilecek bir seviyeye getiriyor. Tabii ki kampı iyice sindirirsen... Fulleme abartı olabilir ama baya iyi yere getirir. Benim arkadaşımı -4 netten 25 nete getirmiş.

Matematik için tek diyeceğim Mert Hoca şahsen.

Bu kampın 30. gününe geldiğinde yani oran-orantı bittiğinde ise artık Mert Hoca'nın 90 günde AYT kampına başlayabilirsin. TYT Mat ile AYT Mat'ı bu şekilde birlikte götürebilirsin.

Fizik için ise Ertan Sinan Şahin, Özkan Aykın'dan birine bakabilirsin. TYT Fizik'te de enerji konusu dahil, enerjiyi bitirdiğinde TYT Fizik - AYT Fizik beraber götürebilirsin.

Kimya için Görkem Şahin ya da Kimya Adası'na bakabilirsin.

Biyoloji için kişisel olarak önerim Dr. Biyoloji. Anlatım tarzı bazı kişiler için uygun olmayabilir. Videosunu aç, ilkiin. O anlatım tarzından anlıyorsan Dr. Biyoloji'den devam et.

Sosyali şimdilik ertele bence.

Biyoloji için kişisel olarak önerim dr. Biyoloji. Anlatım tarzı bazı kişiler için uygun olmayabilir. Videosunu aç, ilkiin. O anlatım tarzından anlıyorsan dr. Biyoloji'den devam et.

Kesinlikle dr biyoloji. Adamın AYT kampında anlattıklarıyla bazı tus ve dus soruları çözebildim.

Kimya için Görkem Şahin'ya da kimya adası'na bakabilirsin.

Paraksilen öneririm ben. Anlaşılması daha kolay ve mantığını oturtuyor.

Onun dışında öneriler iyi gibi. Zaten rehberlerde var. Düşe kalka öğrenmek lazım bu işleri. Azim ve çalışma olmadıkça kazanılmıyoe bu sınav.

Kesinlikle dr biyoloji. Adamın AYT kampında anlattıklarıyla bazı tus ve dus soruları çözebildim.
Ben o dersten baya zevk alıyorum ya. Yani adam böyle anlatıyor, zevkten dört köşe oluyorum. Biyolojiyi gerçek bir doktordan öğrenmek de başka bir zevk!

Feni bilmem de matematik için gibi fazla. Hocam hani böyle matematikte ahım şahım seviyede değilim ama Mert Hoca ile dersten sıkılmıyorum, mantığını anlıyorum, özgüvenim yerine geliyor vs. Müthiş biri bana göre.

Feni bilmem de matematik için gibi fazla. Hocam hani böyle matematikte ahım şahım seviyede değilim ama mert hoca ile dersten sıkılmıyorum, mantığını anlıyorum, öz güvenim yerine geliyor vs. müthiş biri bana göre.

Zaten sevdiğinden dinleyeceksin yoksa anlaşılmaz. Ancak gene de Eyüp B'nin, barış yayınlarının YouTube'da güzel soru çözüm oynatma listeleri var. Bir bak derim ekstra olarak.

Üstat yaklaşık 2 sene boyunca çeşitli yerlerde koçluk yaptım. Samimi olarak belirtmek istediğim tek şey de koçluğun yol haritası çizmesinden ziyade tamamen motivasyon kaynağı olmasıdır. Yani sen motivasyonunu karşındaki kişiden sağlamak yerine disiplinli şekilde hareket et. EA mı sayısal mısın bilgim yok fakat her ikisinde de zaten yeteri kadar yoğun tempo yakalayıp çalışacaksın.

Koçluğa vereceğin parayı büyük ihtimalle ailen ödeyecektir, onun yerine farklı kaynaklar alırsın. Samimi söylüyorum, çok çok katkısı yok ki zaten AYT matta 30+, alan kısmında da 35-40 bandını marta kadar falan yakalarsan ne koça ne dershaneye ihtiyacın var. Reklam olmaması adına çalıştığım yerleri yazmayacağım, konu yönünden sapıp bu tavsiyeyi vermek istedim. Başarılar dilerim.

Arkadaşlar merhaba, lise mezunuyum açıkçası YKS sayılasa temelden başlayacağım 0'dan. Bana yol haritası çizecek, zamanımı en iyi şekilde kullandırtacak, en verimli koç platformu sizce aşağıdakilerden hangisi? Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

1. Kopilot.
2. Unikazan Koçluk.
3. Millet Akademi.
4. Kant Akademi.
Baykuş Mentorluğa bakın derim.