@Testo Unit hocam benim önerilerim bu şekilde siz ne diyorsunuz? Maksat yanlış yönlendirme yapmayayım.
@TheMustyy
Benim matematik için tavsiyem Mert Hoca'dan başkası değil. Adam süper! Müthiş! Hem motive ediyor hem dersleri sıkıcı değil, esprili bir kişiliği var ve hem de tabiri caizse mala anlatır gibi anlatıyor (yanlış anlama olmasın kimseye hakaret etmiyorum, başka tabir bulamadım).
Eğer ciddi anlamda sıfırsan Mert Hoca'nın 15 günde temel atma kampına bakabilirsin. Yeni bir kamp, videoları yeni çekiliyor.
15 gün sonrasında 70 günde TYT matematik kampına bakabilirsin. Yukarıdaki kamp 4 işlem kapasitesi kazandırırken bu kamp da seni sıfırdan alıp TYT matematiği fulleyebilecek bir seviyeye getiriyor. Tabii ki kampı iyice sindirirsen... Fulleme abartı olabilir ama baya iyi yere getirir. Benim arkadaşımı -4 netten 25 nete getirmiş.
Matematik için tek diyeceğim Mert Hoca şahsen.
Bu kampın 30. gününe geldiğinde yani oran-orantı bittiğinde ise artık Mert Hoca'nın 90 günde AYT kampına başlayabilirsin. TYT Mat ile AYT Mat'ı bu şekilde birlikte götürebilirsin.
Fizik için ise Ertan Sinan Şahin, Özkan Aykın'dan birine bakabilirsin. TYT Fizik'te de enerji konusu dahil, enerjiyi bitirdiğinde TYT Fizik - AYT Fizik beraber götürebilirsin.
Kimya için Görkem Şahin ya da Kimya Adası'na bakabilirsin.
Biyoloji için kişisel olarak önerim Dr. Biyoloji. Anlatım tarzı bazı kişiler için uygun olmayabilir. Videosunu aç, ilkiin. O anlatım tarzından anlıyorsan Dr. Biyoloji'den devam et.
Sosyali şimdilik ertele bence.