Yer
Haddonfield, Illinois
TYT matematik adına piyasada doğru düzgün kaynak bulamıyorum. BS bitirdim gayet güzeldi ona keza 345'te aynı şekilde. 3D tamamen fiyasko gereksiz saçma sapan sorular var zaten Özgür hocam sağ olsun azıcık Türkçesi kıt, boşu boşuna moral bozukluğu olmaması açısından 3D çözmeyeceğim. Çıkmış MSÜ'ler dışında aklıma bir şey gelmiyor. Ne yapmalıyım?

TYT matematik adına piyasada doğru düzgün kaynak bulamıyorum. BS bitirdim gayet güzeldi ona keza 345'te aynı şekilde. 3D tamamen fiyasko gereksiz saçma sapan sorular var zaten Özgür hocam sağ olsun azıcık Türkçesi kıt, boşu boşuna moral bozukluğu olmaması açısından 3D çözmeyeceğim. Çıkmış MSÜ'ler dışında aklıma bir şey gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Çıkmış msü çözmen iyi bir hareket. Geçen senenin sorularını çözdün mü?

Çok oynuyor sıkıntım burada. TYT mat bazen 20 geliyor bazen 30.

Demek ki konu eksiğin var. Geometrin tam mı? Denemeyle netin artmaz anca öğrendiğin bilgiyi kullanmayı öğrenirsin. Konuyu bilmeden deneme çöz diyenler varsa direk ayrıl o soytarılardan. Öyle bir şey yok. 40 sorunun yarısını yapamıyorsun neredeyse. Burada yapman gereken bilmediğin konuyu öğrenmek.

Demek ki konu eksiğin var. Geometrin tam mı? Denemeyle netin artmaz anca öğrendiğin bilgiyi kullanmayı öğrenirsin. Konuyu bilmeden deneme çöz diyenler varsa direk ayrıl o soytarılardan. Öyle bir şey yok. 40 sorunun yarısını yapamıyorsun neredeyse. Burada yapman gereken bilmediğin konuyu öğrenmek.
Geometrim en az 6-7 geliyor. PKO yapamıyorum ne kadar konu çalışsam da. Problemlerde bazen 1 2 tane yapamıyorum. Mutlak bir de kesinlikle sorularında çok yanlış geliyor. Konu eksiğim yok ama soruları düzgün yazamıyorlar ben de anlamıyorum. Bu nedir hocam bir okur musunuz Allah aşkına. :D
1749412062665.webp

Konu eksiğim yok da soruları düzgün yazamıyorlar ben de anlamıyorum. Bu nedir hocam bir okur musunuz Allah aşkına. :D
Eki Görüntüle 153444

Buradan anladığım mavi boncuk sona doğru fazla gelmiş ve fazla gelen de yeşil boncuk sayısından 12 eksikmiş. Artı olarak da çift sayı gelmesi gerekir çiftten çift çıkarsa çift kalır.

Bunu anladım ama 3 kere okudum, böyle saçma sapan şeylerden uzak durun.

Buradan anladığım mavi boncuk sona doğru fazla gelmiş ve fazla gelen de yeşil boncuk sayısından 12 eksikmiş. Artı olarak da çift sayı gelmesi gerekir çiftten çift çıkarsa çift kalır.

Bunu anladım ama 3 kere okudum, böyle saçma sapan şeylerden uzak durun.
Bu sayın Özgür Balcı hocamızın ellerinden çıkma bir soru. Türkçe dersi verseler on numara sorular yazacak da heba ediyor kendini.