Genesyss

Uzman
Selam dostlar,

YKS hazırlık için tablet almayı düşünüyorum. Bu sene yaptığım sıralama pek hoşuma gitmedi, mezuna kalmaya karar verdim. YKS için kaynak almayı planlıyorum ama sonrasında bir kuzenim "Kalemli tablet al zaten, sorular Telegram gruplarında var, oradan kitapları rahatça indirip bulabilirsin." diyor.

Sizce sadece tablet alıp hem şu an hem de ileriki üniversite dönemlerinde kullanmak mantıklı mı yoksa eski usul kalem kitaptan devam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar,

YKS hazırlık için tablet almayı düşünüyorum. Bu sene yaptığım sıralama pek hoşuma gitmedi, mezuna kalmaya karar verdim. YKS için kaynak almayı planlıyorum ama sonrasında bir kuzenim "Kalemli tablet al zaten, sorular Telegram gruplarında var, oradan kitapları rahatça indirip bulabilirsin." diyor.

Sizce sadece tablet alıp hem şu an hem de ileriki üniversite dönemlerinde kullanmak mantıklı mı yoksa eski usul kalem kitaptan devam mı?

Tablet ile calisirsan bildirim vesaire derken kendini kaybedebilirsin benim tercihim kitaptan yana olur şarj derdin falan da yok.

Tablet alıp yakınlarımdan deli gibi ders çalışanına rastlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadas mezun, sabah git gece gel yaparsa şarj icin prize bagli kalacak. Rahatsız etme modu vesaire her cihazda var zaten.

10000 mAh bataryalı bir tabletin gün içinde yetmemesi imkansız.

Yani kitap vs odak süresini bozmaz ama çok pahalı olmayan tablette işine yarayacaktır.

Zamanında bu yaptığın şeyi kendimde yaptım, eğer kendini kontrol etmezsen tamamen patlarsın ancak eğer doğru hareket edersen kitabın aksine memnun olacaksın (kütüphaneye giderkenki sırt ağrılarından dolayı bile teşekkür edersin kendine doğru kullanırsan).