Zaman yeterliyse ben her türlü yazarak çalışma kafasındayım. Yazarken kendi oluşturduğun tablo gibi şeyler daha iyi yatıyor görsel hafızana.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Gün içinde 7/24 kullanmayacak, üstüne oyun da oynamayacak
Son düzenleyen: Moderatör:
Derece hedefi varsa ne ogrenciler gordum sabah 8 gece 12 millet kutuphanesindr ders calisiyorlar ve 16 saat ekran süresi imkansız.Gün içinde 7/24 kullanmayacak, üstüne oyun da oynamayacakders notu işlerinde 2 günü bile çıkarır.
Bence mantıklı.Selam dostlar,
YKS hazırlık için tablet almayı düşünüyorum. Bu sene yaptığım sıralama pek hoşuma gitmedi, mezuna kalmaya karar verdim. YKS için kaynak almayı planlıyorum ama sonrasında bir kuzenim "Kalemli tablet al zaten, sorular Telegram gruplarında var, oradan kitapları rahatça indirip bulabilirsin." diyor.
Sizce sadece tablet alıp hem şu an hem de ileriki üniversite dönemlerinde kullanmak mantıklı mı yoksa eski usul kalem kitaptan devam mı?
Albus Dumbledore
Yetkin
Derece hedefi varsa ne ogrenciler gordum sabah 8 gece 12 millet kutuphanesindr ders calisiyorlar ve 16 saat ekran süresi imkansız.
Evet o derece çok zor olur ancak zaten PDF üzerinden test çözer ve olursa konu videosu izler. Aldığı zamanlar 10 saat ve üstü gösterir ama illaki prize takması gerekir.
Selam dostlar,
YKS hazırlık için tablet almayı düşünüyorum. Bu sene yaptığım sıralama pek hoşuma gitmedi, mezuna kalmaya karar verdim. YKS için kaynak almayı planlıyorum ama sonrasında bir kuzenim "kalemli tablet al zaten, sorular Telegram gruplarında var, oradan kitapları rahatça indirip bulabilirsin." diyor.
Sizce sadece tablet alıp hem şu an hem de ileriki üniversite dönemlerinde kullanmak mantıklı mı yoksa eski usul kalem kitaptan devam mı?
Eğer oturup tablet üzerinden çalışabileceğinize inanıyorsanız alınabilir ancak belli bir süreden sonra bence tablet kullanımı o kalıpdan çıkıp performans düşüşüne neden olabilir? Üniversite konusunda gerçekten konfor. Örnek olarak kitaplarınızı tabletten çözüp denemeleri fiziki çözerseniz de pek sorun olmaz gibi ancak hem kendinizin yapabileceğinize inanmanız ve tabletin "ders" aracı olarak kullanımdan dışa çıkmaması sizin performansınız arttırma yarar, yoksa bir bakmışsınız PDF'ler sadece tablette kalmış siz video-oyun içerikleri tüketiyorsunuz öylelikle 1 yılınız daha heba olabilir.
Genesyss
Uzman
Arkadaşlar yazdıklarınızı dikkatlice okudum sizlerin dediği gibi dozu kaçarsa 1 yıl heba olur bende dozu kaçıracağımdan korkuyorum benim en büyük engelim telefon ve bilgisayar ders çalışınca bile istemsizce elim telefona gidiyordu ondan dolayı ilk tablet fikrini aklımdan bile geçirmedim ama bana böyle anlatılınca kafama yattı ama sizin dedikleriniz de iyice ikilemde kalmamı sağladı bir Tab S6 Lite gibi uygun bir tablet alıp elimde olmayan kaynakları çözebilirim zaten şu an elimde 40'a yakın sıfır kaynak var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-