Arkadaşlar ben seneye YKS öğrencisi olacağım ve soru çözmek ve video dinlemek için kalemli bir tablet almak istiyorum. Tabletlerin piyasasını bilmiyorum o yüzden tam olarak bir bütçe belirlemedim bana uygun fiyatlı ve uzun süre idare edecek(en azından YKS dönemi boyunca) önerilerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller!
Arkadaşlar ben seneye YKS öğrencisi olacağım ve soru çözmek ve video dinlemek için kalemli bir tablet almak istiyorum. Tabletlerin piyasasını bilmiyorum o yüzden tam olarak bir bütçe belirlemedim bana uygun fiyatlı ve uzun süre idare edecek(en azından YKS dönemi boyunca) önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller!
Uygun fiyatlı Galaxy Tab A serisi güzel ancak kalemi bulunmamakta ayrı olarak stylus tarzı kalem gerekli. Galaxy Tab S serisi ise 7K fiyatının üzerinde.(Onun kendi kalemi var)
Arkadaşlar ben seneye YKS öğrencisi olacağım ve soru çözmek ve video dinlemek için kalemli bir tablet almak istiyorum. Tabletlerin piyasasını bilmiyorum o yüzden tam olarak bir bütçe belirlemedim bana uygun fiyatlı ve uzun süre idare edecek(en azından YKS dönemi boyunca) önerilerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller!