mortal345

Uzman
Arkadaşlar ben seneye YKS öğrencisi olacağım ve soru çözmek ve video dinlemek için kalemli bir tablet almak istiyorum. Tabletlerin piyasasını bilmiyorum o yüzden tam olarak bir bütçe belirlemedim bana uygun fiyatlı ve uzun süre idare edecek(en azından YKS dönemi boyunca) önerilerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben seneye YKS öğrencisi olacağım ve soru çözmek ve video dinlemek için kalemli bir tablet almak istiyorum. Tabletlerin piyasasını bilmiyorum o yüzden tam olarak bir bütçe belirlemedim bana uygun fiyatlı ve uzun süre idare edecek(en azından YKS dönemi boyunca) önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller!

Tab s6Lite Tab S7 FE Tab S9 FE düz Tab S9 serisi hangisine bütçen yetiyorsa gönül rahatlığı ile alabiirsin.

Eğer kütüphane tarzı yerlere taşımayacaksanız grafik tablet ile bu isteğinizi yerine getirebilirsiniz. Sadece aklınızda bulunsun istedim.

Arkadaşlar ben seneye YKS öğrencisi olacağım ve soru çözmek ve video dinlemek için kalemli bir tablet almak istiyorum. Tabletlerin piyasasını bilmiyorum o yüzden tam olarak bir bütçe belirlemedim bana uygun fiyatlı ve uzun süre idare edecek(en azından YKS dönemi boyunca) önerilerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller!
Rastgele iPad bile alabilirsin. Sana önerim iPad 9 ve sahte bir kalem. Kalemi pahalı olur ama iPad en iyisi.

Huawei Matepad SE veya Honor X9 muydu neydi. Güzel tabletler.