Albus Dumbledore
Yetkin
En kötüsünün Samsung olmasına imkan yokHiç uzun ömürlü olacağını sanmam yani tablet alacaksan kesinlikle iPad almalısın en kötüsü Samsung.
En kötüsünün Samsung olmasına imkan yokHiç uzun ömürlü olacağını sanmam yani tablet alacaksan kesinlikle iPad almalısın en kötüsü Samsung.
Cümleleri süzgeçten geçirmeden saçma sapan yazınca böyle oluyor herhalde, bahsi geçen tabletlerin markası Samsung değil.Hiç uzun ömürlü olacağını sanmam yani tablet alacaksan kesinlikle iPad almalısın en kötüsü Samsung.
Bu zamanda iPad 9 eski kalır. Bütçe var ise apple tarafında air 5 alınması yönündeyim.Rastgele iPad bile alabilirsin. Sana önerim iPad 9 ve sahte bir kalem. Kalemi pahalı olur ama iPad en iyisi.
Niye kalsın? iPhone 11 ile karıştırdın galiba. iPhone benzemiyor iPad’ler. iPad 10 kullanıyorum gram bir sorun yokBu zamanda iPad 9 eski kalır. Bütçe var ise apple tarafında air 5 alınması yönündeyim.
Neresi eski kalıyor. Hal kullanıyorum hala tüm fonksiyonu muazzam çalışıyor.Bu zamanda iPad 9 eski kalır. Bütçe var ise apple tarafında air 5 alınması yönündeyim.
Aha bakın aynı ben. Anlamıyorlar anlamıyorlar. Kullanıyoruz biz iPad yine anlamıyorlar.Kimseyi dinleme iPad 9 al. Güçlü ve uzun süre kullanılır. Samsung kullanan ben dahil herkes pişman. 14K verirsin ama kafan rahat olur. En kötü 3 yol güncelleme gelecek zaten.
Dipnot: Üniversitede mecbur tablet kullanıyoruz.
Neresi eski kalıyor. Hal kullanıyorum hala tüm fonksiyonu muazzam çalışıyor.
Abi saçma sapan iPad 9 önermeyin.
Taş devrinde kalmış tablet sırf Apple diye önerilir mi? Aynı fiyata fıstık gibi Huawei alınır.
Bütçeye bağlı cevabı değişecek bir şey. Şu an piyasada sınav için kullanabileceğin en F/P tablet tartışmasız S9 FE. Daha dusuk bütçede 6K bandına ogrenci indirimiyle denk getirebilirsen S6 Lite modeli de her ne kadar eski olsa da işini görür. Kalem şart değil diyorsan MatePad SE, Honor pad X9 veya Tab A9+