S7 ile 1.5 saat ekran süresi almanın imkanı yok, bozuk ürün kullanmışsın.

Hocam öyle olmuyor işte. Bak kütüphane ortamındasın ve yazı yazıyorsun mecburen ışık sonuna kadar açık kalıyor. Bu durumda şarj o kadar hızlı bitiyor ki. Ancak kütüphaneden çık evine git YouTube gir şarj 4 saat civarı gidiyor. Yani ayrıca Samsung members denilen bir illet var. Oraya sorunumu yazıyorum müşteri hizmetleri ile konuşuyorum cihazda sorun yok diyorlar, götürüyorum Genpa'ya sorun yok diyorlar. Kısaca arkadaşlar benim çektiğim dert ortada. Dileyen dilediğini almakta hür ve özgür. Hatta kız arkadaşıma iPad kullanmadığı için aldırdığım MatePad 11 2021 cihazı ve iPad 9'dan aşırı memnunuz. Bende stereo hoparlör ve 120Hz yenileme yok onda Google servisleri yok.
Ayrıca sırf Apple düşmanlığı nedeniyle önerilmeyen iPad bence öğrenci için en kullanılabilir ürün. Histoloji-patoloji laboratuvarında mikroskoptan fotoğrafı telefonla alıp handoffun evrensel kopyalan özelliği ile 1snde IPad'e gönderip üstüne not almak benim için çok daha pratik. Samsung kullanırken nearby share ile gönderip kopyalayıp yapıştırana kadar hoca neler söylüyor neler.
Ayrıca dipnot eklemek istiyorum. Arkadaşlar her şey teorikteki gibi olmuyor. Kıyaslama sitelerinden baktığınız veriler gerçeği yansıtmayabiliyor. O yüzden sadece o sitelerden bakıpta söylemek biraz yanlış kaçıyor.

Hocam öyle olmuyor işte. Bak kütüphane ortamındasın ve yazı yazıyorsun mecburen ışık sonuna kadar açık kalıyor. Bu durumda şarj o kadar hızlı bitiyor ki. Ancak kütüphaneden çık evine git YouTube gir şarj 4 saat civarı gidiyor. Yani ayrıca Samsung members denilen bir illet var. Oraya sorunumu yazıyorum müşteri hizmetleri ile konuşuyorum cihazda sorun yok diyorlar, götürüyorum Genpa'ya sorun yok diyorlar. Kısaca arkadaşlar benim çektiğim dert ortada. Dileyen dilediğini almakta hür ve özgür. Hatta kız arkadaşıma iPad kullanmadığı için aldırdığım MatePad 11 2021 cihazı ve iPad 9'dan aşırı memnunuz. Bende stereo hoparlör ve 120Hz yenileme yok onda Google servisleri yok.
Ayrıca sırf Apple düşmanlığı nedeniyle önerilmeyen iPad bence öğrenci için en kullanılabilir ürün. Histoloji-patoloji laboratuvarında mikroskoptan fotoğrafı telefonla alıp handoffun evrensel kopyalan özelliği ile 1SND'e IPad'e gönderip üstüne not almak benim için çok daha pratik. Samsung kullanırken nearby share ile gönderip kopyalayıp yapıştırana kadar hoca neler söylüyor neler.
Ayrıca dipnot eklemek istiyorum. Arkadaşlar her şey teorikteki gibi olmuyor. Kıyaslama sitelerinden baktığınız veriler gerçeği yansıtmayabiliyor. O yüzden sadece o sitelerden bakıpta söylemek biraz yanlış kaçıyor.

Tab S8+'da Full parlaklık ve HDMI üzerinden DeX çalıştırıyorum. Toplamda 5 6 uygulama açık oluyor ve 3,5-4 saat gidiyor pili. Tab S7'den 1.5 saat alıyorsa cihazın bozuktur.