Yer
Aydın
Halihazırda TYT'de 70-75 net yapıyorum. KPSS'de şansımı deneyeceğim fakat oradaki dersler hakkında fikrim yok. TYT matematik netlerim 25 civarında, Türkçe 30-35 arasında. Sizce ne yapmalıyım, KPSS'ye ekstra kaç saat vakit ayırmalıyım? Tüm gün evdeyim, yani akşam 23.00'ten sonra KPSS'ye 2-3'e kadar vakit ayırabilirim.

Annem çok darlıyor muhtemelen bu sene evde kalırsam psikolojim ciddi anlamda bozulacak belki de odağımı KPSS'ye almam benim için en mantıklısı olur

Son düzenleme:
TYT Türkçe ve Matematik, KPSS için fazlasıyla yeter. Sadece KPSS çıkmış soruları ve denemeleri çöz bence. Genel kültürde Tarih, Coğrafya ve Vatandaşlık konuların zayıfsa bunların kamp videolarına bakabilirsin.

YKS'ye çok az kalmış. YKS'ye full focus gir, sonra KPSS'ye tam odaklanırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bu sene gitmeyeceğim hocam AYT yok gibi bir şey 1 sene AYT çalışıp diş veya tıp düşünüyordum.

Diş veya tıp için mezuna kalmak ciddi bir süreçtir. Ailen ve sen buna hazır hissediyorsan kalınabilir. Ancak tekrar tekrar düşünülmesi gereken bir şey karar verme öncesi.

Diş veya tıp için mezuna kalmak ciddi bir süreçtir. Ailen ve sen buna hazır hissediyorsan kalınabilir. Ancak tekrar tekrar düşünülmesi gereken bir şey karar verme öncesi.
Yok geçen ay karar verdik ailecek zaten bir de sağlık sorunlarım vardı olmasa belki ayt biterdi, şu an nispeten iyiyim ćalışabilecek duruma geldim son zamandır.