Winner

Üstün
Son 5 hafta için şöyle bir program yaptım. FKB ve AYT coğrafya boş. FKB'de sıfırım maalesef. Hem genel yorumunuz, hem de bu iki ders için yorumunuz nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

20250517_134434.webp

Limit türev integral tek bir haftada zor. Belki konusu biter ama pratik yapmaya fazla zaman kalmayabilir. TYT fen belli konular var onlara çalışıp 10 net yapabilirsiniz. Mümkünse uzun konulara bakma. Fizikte optik gibi.

Limit türev integral tek bir haftada zor. Belki konusu biter ama pratik yapmaya fazla zaman kalmayabilir. TYT fen belli konular var onlara çalışıp 10 net yapabilirsiniz. Mümkünse uzun konulara bakma. Fizikte optik gibi.
Kral limit ve türev bitti. İntegrali de yarıladım. O hafta sadece o 3 konuya odaklanacağım.

Kral limit ve türev bitti. Integra'li de yarıladım. O hafta sadece o 3 konuya odaklanacağım.

O zaman iyi. Ama bence aralara mümkünse deneme sıkıştır. Mesela matematik ilk 10 soru için. Ve MEB'in 3 adım denemesinde matematikte güzel sorular mevcut oradaki soruları da çözmeni öneririm. Kolay gelsin.

Hocam öncelikle kolay gelsin. Benim tavsiyem deneme çözmen yönünde olurdu. Benim 2. dönemim neredeyse ful denemeyle geçmişti. Günde en az 1 TYT ve 1 AYT çözmeni tavsiye ederim. Kalan vakitlerde de eksiğin olan konulara yönelebilirsin. Ben sabahları konu çözerdim, öğlen TYT ve AYT art arda süre tutup deneme çözerdim. Biraz dinlendikten sonra yapabilirsem tekrar TYT + AYT, yapamayacaksam da TYT çözerdim. Yukardaki arkadaşın da dediği uzun konulara sıfırdan başlayacaksan onlara daha az önem göster. Ona harcadığın vakitte çıkacak 1-2 soruyu çözmene katkı sağlayacağına başka bir konu / derste 3-4 soru kazanabilirsin.

Kurumda seri denemeler başlıyor hocam Salı günü.
Hocam öncelikle kolay gelsin. Benim tavsiyem deneme çözmen yönünde olurdu. Benim 2. dönemim neredeyse ful denemeyle geçmişti. Günde en az 1 TYT ve 1 AYT çözmeni tavsiye ederim. Kalan vakitlerde de eksiğin olan konulara yönelebilirsin. Ben sabahları konu çözerdim, öğlen TYT ve AYT art arda süre tutup deneme çözerdim. Biraz dinlendikten sonra yapabilirsem tekrar TYT + AYT, yapamayacaksam da TYT çözerdim. Yukardaki arkadaşın da dediği uzun konulara sıfırdan başlayacaksan onlara daha az önem göster. Ona harcadığın vakitte çıkacak 1-2 soruyu çözmene katkı sağlayacağına başka bir konu / derste 3-4 soru kazanabilirsin.

Kurumda seri denemeler başlıyor hocam Salı günü.
Deneme kısmını halletiyseniz diğer tavsiyem de AYT matematik olur hocam. Eşit Ağırlık'ta sizi öne çıkaran ağırlıklı şey AYT matematik olacak. Her şeyi bırakın AYT matematik çalışın demem çok doğru olmaz ama en fazla odak onda olsun. 2018 senesinde ilk YKS'ye girenlerden biri olarak sadece 37.75 AYT matematik ile (sayısal olduğum için edebiyat vb. çözmedim) eşit ağırlıkta ilk 10 bine girmiştim.