YKS sınavına çalışmak için ayrı eve çıkılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 669

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
YKS sinavina hazirlaniyorum ancak evde gercekten calisamiyorum. Gerek erkek kardesim gerek annem gerekse kiz kardesim calismalarima ciddi anlamda balta vuruyorlar. Ya gece calismam lazim ya da surekli kutuphane gibi yerlerde calismam lazim. Bunlar ise takdir edersiniz ki cok zor. Ailemin oturdugu evin alt sokaginda bir evimiz daha var. Temiz, elektrik, su falan her şey var. Esya yok. Masa, sandalye, bilgisayar ve yatak goturup orada ders calismami soyluyor annem. Orada yasa bir yil diyor. Ben basta kabul etmedim ama ev dayanilmaz oluyor artik. Eger sen gitmezsen sana burada ders calistirtmam diyor. Bana cok saçma geldi oneri ama amcam falan da mantikli dedi. Ben de hem yalniz kalmak hem de ders calisabilmek acisindan guzel olabilir diye dusundum. Yani kafama yatti. Sizce bir yilligina (belki de tamamen) diger eve cikmali miyim? Ev bizim oldugu icin kira falan yok. Evde cidden calisamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir deneyim olur, kendi mekanını kendin ayarlarsın ve sessiz olur. Sırf ders çalışmak için kullanmak için mantıklı ama orada sırf ders için ikamet etme bence.

Güzel bir deneyim olur, kendi mekanını kendin ayarlarsın ve sessiz olur. Sırf ders çalışmak için kullanmak için mantıklı ama orada sırf ders için ikamet etme bence.

Belki temelli orada yasarım ama babam satıp arsa almayı dusunuyor. Eger gidersem ki gitmek istiyorum, en az bir yil yasarim.

@SF26 dusunceniz var mi?

Belki temelli orada yasarım ama babam satıp arsa almayı dusunuyor. Eger gidersem ki gitmek istiyorum, en az bir yil yasarim.

@SF26 dusunceniz var mi?
Ben yerinde olsam öğrenci evine çıkma planlarını devreye sokardım hocam, bir anne oğluna neden sana ders çalıştırtmam der? Üvey evlat muamelesi yapmış resmen.

Ne güzelmiş. Keşke bizim de yan sokakta 1 sene boyunca rahatça yks çalışabileceğimiz fazladan bir evimiz olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…