Bekliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?@Michael MYERS, son yazdığınız tercih, Konya'nın merkezi değil. Biliyorsunuz değil mi? Merkeze de 1-2 saat uzaklıkta.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
@Testo Unit, sizinki garanti meslek. Hayırlı olsun.üniversitedeyken boş durmayın. Almanca öğrenin derim. Almanya kapısı size direkt açılır.
Sağ olun hocam. Almancayada gerek yok artık ingilizce bilirsen tercüman ile alıyorlarmış. Tüm dünyada açık var İngilizce olduğu sürece havada tutuluyorsunuz.
@Testo Unit, dili bilmek bir başka oluyor. Öğrenmenizi tavsiye ederim. Bir dil bir insan demektir. 
9 tane İngilizce tercümanlık, 13 tane İngiliz dili ve edebiyatı yazdım. Umarım tercümanlık ve yakın bir şehir tutar. Hayırlısı artık.
Evet hocam. Merkezde tutmama gerek yok, Ereğli'de tutacağım ev.@Michael MYERS, son yazdığınız tercih, Konya'nın merkezi değil. Biliyorsunuz değil mi? Merkeze de 1-2 saat uzaklıkta.
@raidExodus, hangi üniversiteleri yazdınız?
@Michael MYERS, gene de sormak istedim çünkü Konya'nın merkezden uzak ilçelerini Konya merkez sanıp giden birçok kişi var. Ereğli'ye gittiğinizde, muhtemelen sizin sınıfınızdan da öyle kişiler olacaktır. Hayırlı olsun. Ereğli ilçe olduğu için merkeze göre ucuz ve uygun olur. Tahminimce 1+1, 1+0 eşyalı evleri 7-10 bin TL aralığında bulursunuz.
@Michael MYERS, gene de sormak istedim çünkü Konya'nın merkezden uzak ilçelerini Konya merkez sanıp giden birçok kişi var. Ereğli'ye gittiğinizde, muhtemelen sizin sınıfınızdan da öyle kişiler olacaktır. Hayırlı olsun. Ereğli ilçe olduğu için merkeze göre ucuz ve uygun olur. Tahminimce 1+1, 1+0 eşyalı evleri 7-10 bin TL aralığında bulursunuz.
O açıdan en sıkıntı olan Dokuz Eylül Vet ya. Düşman başına valla.@raidExodus, hangi üniversiteleri yazdınız?
@raidExodus, hangi üniversiteleri yazdınız?
Bayağı yazdım hocam. Gönlüm Sakarya, ama gelme ihtimali sıfır gibi bir şey. Kütahya denk gelir diye düşünüyorum. Açıkta kalmamak için doldurdum listeyi.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-