Detaylar
Kim cevapladı?Valla ortalama böyle olduğuna göre ve seneye daha fazla yığılma olacağına göre bence çekilebilir.
- Makaleler
- 1
Normal.
Sağlıklı gıdaya ulaşım düşük, alım gücü yok, stres kaynağı çok, eğitim kalitesi belli.
Siz şükretmeyi bilmiyorsunuz! Kuru ekmek yiyin gene de sıralama yapin! Burada dırdır kabul etmiyoruz (!).
Şaka bir yana beklediğim yorum. Dediklerinizin hepsi bende var. Ortalama TR şartlarına göre sıralamada 1.5 Milyonuncu olmuşum. Kalitesiz hayat ve stres maksimum türko eğitim sistemi ve ülkeyi hesaba katarsak aldığım not gayet iyi.
Siz şükretmeyi bilmiyorsunuz! Kuru ekmek yiyin gene de sıralama yapin! Burada dırdır kabul etmiyoruz (!).
Şaka bir yana beklediğim yorum. Dediklerinizin hepsi bende var. Ortalama TR şartlarına göre sıralamada 1.5 Milyonuncu olmuşum. Kalitesiz hayat ve stres maksimum türko eğitim sistemi ve ülkeyi hesaba katarsak aldığım not gayet iyi.
Eğitim sistemi zaten kötüydü, yeni bir şey değil. Hadi ben lise zamanındayken fena değildi diyebiliriz de sonradan ciddi anlamda düşüş yaşıyoruz. Gençlerin geçim sıkıntısı, aileden kaynaklanan geçim sıkıntısının onlara yansıması, gelecek kaygısı, yine ailenin durumlarından kaynaklanan gelecek kaygısı falan filan. Ciddi anlamda işiniz çok zor. Hadi biz sadece çalışıp gelecek kaygısı yaşıyoruz. Hele siz...
- Makaleler
- 1
Ne bekliyorsun, sağlıklı beslenme ve aşırı stres beyni olumsuz etkiliyor, bu koşullarda adam gibi sınava hazırlanılmaz.Şaka bir yana beklediğim yorum. Dediklerinizin hepsi bende var. Ortalama TR şartlarına göre sıralamada 1.5 Milyonuncu olmuşum. Kalitesiz hayat ve stres maksimum türko eğitim sistemi ve ülkeyi hesaba katarsak aldığım not gayet iyi.
Sağa bak sola bak stres, yordu bu muhalefet ve hükümet.
Sınava çalışmadan girdim 800 bin küsürlerdeydim, biraz çalıştım 1.100 milyonlara girdim.
Çalışıp bir kere dâhâ girecem, heves yaptım.