Bütün konuları bitirip çözecek kaynak bulamadığınız için merak ediyorum, olay gerçekten hunharca kaynak harcamak mı yoksa daha çok sınav anını yönetmek mi?
Yanlış anlamayın. Sonucunuzu kendimden çok merak ediyorum desem yeridir.
@RapidLemming955 , sizde aynı durumdaydiniz değil mi?

Mezuna kalmaya karar vermiş öğrenci mantalitesi.

Bütün konuları bitirip çözecek kaynak bulamadığınız için merak ediyorum, olay gerçekten hunharca kaynak harcamak mı yoksa daha çok sınav anını yönetmek mi?
TYT'de sınav anını yöneteceksin paşa paşa, yoksa oturur ağlarsın. AYT de kötü geçerse yarın bunun üstüne, kına yakmış olursun. AYT'de kaynak önemli tabi ki.

Umutsuzluğun kalesini yıkıp, yarın çok iyi bir şekilde girmen lazım.

Uyandığım saatte bitmiş olacak. Maç için 5'de kalkıp uykusuz kalacaklar rakibim olsun.
Başarılar hocam, bu sene bitir işini dün dediğim gibi.

TYT'de sınav anını yöneteceksin paşa paşa, yoksa oturur ağlarsın. AYT de kötü geçerse yarın bunun üstüne, kına yakmış olursun. AYT'de kaynak önemli tabii ki.

Umutsuzluğun kalesini yıkıp, yarın çok iyi bir şekilde girmen lazım.

Başarılar hocam, bu sene bitir işini dün dediğim gibi.

O zaman kınam hayırlı olsun diyebilirim, zaten oturup ağlıyorum içimden şu sıralar.

Kaybedecek bir şeyin yok, bir daha mezuna kalamam diye kendin belirtiyorsun. Yarın o sınavı parça parça etmekten başka çaren var mı?

Başka şansım yok hocam doğru dediniz, ben TYT'den değil AYT'den korkuyorum zaten.
Ama evet parça parça etmek için elimden geleni yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mezuna kalmaya karar vermiş öğrenci mantalitesi.
Kaynak bulamama olayı tamamen mezuna bıraktığımdan dolayı. Geçen sene de bayağı çözdüğüm için bu sene artık zirveleri çözdüm.

Asıl önemli olanın ne olduğu hakkında hala en ufak bir fikrim yok. Soru çözdükçe herhalde yerine oturuyor zamanla netler artmaya başlıyor.