pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.974 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.338 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 14:18 #21 Llama dedi: Yarın YKS'ye geç kalanları izleyip rahat bir gün geçireceğim demek... Genişletmek için tıkla... YKS'de 15 net yapıp geç kalanları izlerken keyiften bizdir..
Llama dedi: Yarın YKS'ye geç kalanları izleyip rahat bir gün geçireceğim demek... Genişletmek için tıkla... YKS'de 15 net yapıp geç kalanları izlerken keyiften bizdir..
Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 2 Beğeniler 1.459 Bugün 14:19 #22 Llama dedi: Yarın YKS'ye geç kalanları izleyip rahat bir gün geçireceğim demek... Genişletmek için tıkla... Maalesef 2 farklı sınava 2 ayrı yer verildiği için bu haberler zirve yapacak. Geç kalmamasına rağmen karıştıran çok olur. Michael MYERS dedi: Kaynak bulamama olayı tamamen mezuna bıraktığımdan dolayı. Geçen sene de bayağı çözdüğüm için bu sene artık zirveleri çözdüm. Asıl önemli olanın ne olduğu hakkında hala en ufak bir fikrim yok. Soru çözdükçe herhalde yerine oturuyor zamanla netler artmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... İlk bin gelir mi hocam?
Llama dedi: Yarın YKS'ye geç kalanları izleyip rahat bir gün geçireceğim demek... Genişletmek için tıkla... Maalesef 2 farklı sınava 2 ayrı yer verildiği için bu haberler zirve yapacak. Geç kalmamasına rağmen karıştıran çok olur. Michael MYERS dedi: Kaynak bulamama olayı tamamen mezuna bıraktığımdan dolayı. Geçen sene de bayağı çözdüğüm için bu sene artık zirveleri çözdüm. Asıl önemli olanın ne olduğu hakkında hala en ufak bir fikrim yok. Soru çözdükçe herhalde yerine oturuyor zamanla netler artmaya başlıyor. Genişletmek için tıkla... İlk bin gelir mi hocam?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.689 Çözümler 79 Beğeniler 5.737 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 14:20 #23 Winner dedi: İlk bin gelir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Forumda söyleyemeyeceğim şeylere itmeyin beni.
Winner dedi: İlk bin gelir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Forumda söyleyemeyeceğim şeylere itmeyin beni.
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.974 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.338 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 14:21 #24 Michael MYERS dedi: Forumda söyleyemeyeceğim şeylere itmeyin beni. Genişletmek için tıkla... Hahaahahahahahahahahaahahah. Seviyorum seni kral, sahsuvar tuzla sözüm hala geçerli ha. Beklerim sınavdan sonra.
Michael MYERS dedi: Forumda söyleyemeyeceğim şeylere itmeyin beni. Genişletmek için tıkla... Hahaahahahahahahahahaahahah. Seviyorum seni kral, sahsuvar tuzla sözüm hala geçerli ha. Beklerim sınavdan sonra.
Unlishimaide Deneyimli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 817 Beğeniler 507 Yer Başkent Bugün 14:21 #25 @pesimist34, hocam sormayı ayıp siz ne okuyorsunuz?
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.974 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.338 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 14:22 #26 Unlishimaide dedi: @pesimist34, hocam sormayı ayıp siz ne okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tahmin et hoca, halimiz itten beter, keyfimiz kimsede yok. Sayısal.
Unlishimaide dedi: @pesimist34, hocam sormayı ayıp siz ne okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tahmin et hoca, halimiz itten beter, keyfimiz kimsede yok. Sayısal.
Unlishimaide Deneyimli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 817 Beğeniler 507 Yer Başkent Bugün 14:23 #27 pesimist34 dedi: Tahmin et hoca, halimiz itten beter, keyfimiz kimsede yok. Sayısal. Genişletmek için tıkla... Aklıma mühendislik geliyor, başka da fikrim yok.
pesimist34 dedi: Tahmin et hoca, halimiz itten beter, keyfimiz kimsede yok. Sayısal. Genişletmek için tıkla... Aklıma mühendislik geliyor, başka da fikrim yok.
Winner Üstün Profesör Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.300 Çözümler 2 Beğeniler 1.459 Bugün 14:23 #28 Michael MYERS dedi: Forumda söyleyemeyeceğim şeylere itmeyin beni. Genişletmek için tıkla... Kendi sonucumdan çok merak ediyorum.
Michael MYERS dedi: Forumda söyleyemeyeceğim şeylere itmeyin beni. Genişletmek için tıkla... Kendi sonucumdan çok merak ediyorum.
Unlishimaide Deneyimli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 817 Beğeniler 507 Yer Başkent Bugün 14:23 #29 Winner dedi: Kendi sonucumdan çok merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sıraya gir lütfen.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.689 Çözümler 79 Beğeniler 5.737 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 14:23 #30 pesimist34 dedi: Hahaahahahahahahahahaahahah. Seviyorum seni kral, sahsuvar tuzla sözüm hala geçerli ha. Beklerim sınavdan sonra. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Şaka bir yana İstanbul'a yolum düşerse mutlaka uğrayacağım.
pesimist34 dedi: Hahaahahahahahahahahaahahah. Seviyorum seni kral, sahsuvar tuzla sözüm hala geçerli ha. Beklerim sınavdan sonra. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Şaka bir yana İstanbul'a yolum düşerse mutlaka uğrayacağım.