Detaylar
Kim cevapladı?Ben de yıl boyunca branş denemesi çözdüğüm için zor geliyor ama bir iki haftadır alıştım denebilir. Biraz daha zorla.Bu hafta hiç tam AYT denemesi çözemedim. Hep branş çözüyorum. Tam AYT diye oturuyorum odak falan kalmıyor. Zorluyorum ilerleme olmuyor. Mecbur branş yapıyorum durmamak için. Öneriniz var mıdır bununla ilgili?
Syntax
Üstün
YouTube'da çözen hocaları izle. Çok hata var, onlar düzeltiyor çözerken. Biyoloji için Biyotube'a bakabilirsin.
Biyoloji soruları güzel aslında. Fakat fizik soruları çok ilginç geliyor.
Astronotarda
Üstün
Arkaya sınıf gürültü sesi açarak çalış ve kendini hazırla, sınavlarda tamamen inadına girip aşırı ses yapan bir sürü insan var. Odağını bir şekilde toplaman lazım. Klasik çalışma odanda değil evin rastgele bir yerinde çöz denemeyi (mesela mutfakta).Bu hafta hiç tam AYT denemesi çözemedim. Hep branş çözüyorum. Tam AYT diye oturuyorum odak falan kalmıyor. Zorluyorum ilerleme olmuyor. Mecbur branş yapıyorum durmamak için. Öneriniz var mıdır bununla ilgili?
Captain Skriniar
Uzman
Ev ortamı öyle bir şey ki gürültüye alıştım artık zaten. Odağı ara ara toparlıyorum. Dağılmasına engel olamuyorum.Arkaya sınıf gürültü sesi açarak çalış ve kendini hazırla, sınavlarda tamamen inadına girip aşırı ses yapan bir sürü insan var. Odağını bir şekilde toplaman lazım. Klasik çalışma odanda değil evin rastgele bir yerinde çöz denemeyi (mesela mutfakta).
Astronotarda
Üstün
Ev ortamındaki gürültüyle okul ortamı aynı şey değil, dediğim şey bu. Ayrıca "odağımı şu an topladım" kafasına girme, sınavdan başka hiçbir şey düşünmezsen odak yerinde kalır ama bunun yerine odak toplandı mı kısmına odaklanırsan direkt dağılırsın.Ev ortamı öyle bir şey ki gürültüye alıştım artık zaten. Odağı ara ara toparlıyorum. Dağılmasına engel olamuyorum.
Captain Skriniar
Uzman
Anladım hocam teşekkürler.Ev ortamındaki gürültüyle okul ortamı aynı şey değil, dediğim şey bu. Ayrıca "odağımı şu an topladım" kafasına girme, sınavdan başka hiçbir şey düşünmezsen odak yerinde kalır ama bunun yerine odak toplandı mı kısmına odaklanırsan direkt dağılırsın.
Winner
Üstün
Eksik 3-4 konu dışı ekstra bir şey yapmayacağım. Çıkmışları bitireceğim. Soru soru gidiyorum artık deneme şeklinde çözecek vaktim kalmadı. Zaten 70-80 tane deneme oldum. Sınav mantığına fazlasıyla alışığım. 84.25 ve 63.25 olan maksimum netlerime yakın bir netle bitireceğim. MSÜ çıkmışlar yetişmedi maalesef.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
3.200 TL'ye kadar FHD IPS monitör tavsiyesi
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-