@Winner, ikinci mezun olarak sana sorum olacak. Kendini geç kalmış veya yaşlı (diğer kişilere göre) hissediyor musun? 3. mezun psikolojisi nasıl? Ben şahsen potansiyelimi kullanamadığımı düşünüyorum. Bu yüzden bir üniversiteye yerleşip tekrar denemek gibi fikirlere sahibim bu aralar. Aile evi de aşırı sıktı bu arada üniversiteye yerleşme sebebim de o…
Asla önermiyorum. Benim zamanımda 2. mezun çok yoktu fakat bu yıl ne olduysa kütüphanedeki kişilerin %80'i falan 2. mezun. Bu yılki sınava bağlı 3. mezun oranı çok artarsa denenebilir.
Gün geçtikçe hiçbir şeye tahammülüm kalmıyor. Sabahtan akşama kadar Özgür Balcı'nın Türkçe öğretmenine sövmekten ağzım yamuldu. Bitsin artık yeter.
Bir de o kontenjan azaltanlar... Hepsiyle çok güzel anılarımız olacak, onlar yüzünden 1 yıl daha çalışmak zorunda kaldım. Onların var ya onların. Onların.
Halledersin, AYT 10 netlerdeysen ve birazi matematikse 1 ayda AYT Fen'i asiri iyi halletmeye kasabilirsin. 40 kusur neti bulabilirsin boylece, yine gidersin bir yere yani eger bu siralamalara okeysen.
Halledersin, AYT 10 netlerdeysen ve birazi matematikse 1 ayda AYT Fen'i aşırı iyi halletmeye kasabilirsin. 40 kusur neti bulabilirsin boylece, yine gidersin bir yere yani eger bu siralamalara okeysen.