1 saat sonra bile olur. Tahammülüm kalmadı artık. Çalışacak bir şey bulamıyorum, çalışmayınca da psikolojik olarak kötü hissediyorum. Aaaa!

Çözmediğin tüm fen denemelerini erit hazır vakit varken. MEB'i tyt/ayt denemeleri var onlara da bakabilirsin. Eyüp b mini denemelerz,1 soru yorum ve hedef ilk binleri bitirmediysen daha çalışacak çok şey var demektir.🙂

Çözmediğin tüm fen denemelerini erit hazır vakit varken. MEB'i tyt/ayt denemeleri var onlara da bakabilirsin. Eyüp b mini denemelerz,1 soru yorum ve hedef ilk binleri bitirmediysen daha çalışacak çok şey var demektir.🙂
Hocam çok fazla deneme bitirdim. Hem TYT hem AYT. Artık sürekli aynı şeyleri çözüyormuşum gibi geliyor. Bıkkınlık geldi. Her gün aynı yemeği yemek gibi. Ama en sevmediğin yemek. Şükrü Hoca'nın şirketi deviren sorularına sardım bu ara.

Hocam çok fazla deneme bitirdim. Hem TYT hem AYT. Artık sürekli aynı şeyleri çözüyormuşum gibi geliyor. Bıkkınlık geldi. Her gün aynı yemeği yemek gibi. Ama en sevmediğin yemek. Şükrü Hoca'nın şirketi deviren sorularına sardım bu ara.

Güzeldi o sorular metroda giderken dinliyordum. O hissi bilirim, dayanması zordur ancak maksimunu o hafta sonuna denk getirebilirsen sonuçlar açıklandımı değdi her şeye rağmen diyebiliyorsun.

AYT biyolojiye bağlı her şey. Bir deneme 13 gelip diğer deneme 5 bile gelebiliyor. :D

Çözmediğin tüm fen denemelerini erit hazır vakit varken. MEB'i tyt/ayt denemeleri var onlara da bakabilirsin.

Geçen sene biyolojideki bazı sorular çıkmıştı sınavda. Fakat fiziğinin alakası yoktu sınav ile.

Eyüp b mini denemelerz, 1 soru yorum ve hedef ilk binleri bitirmediysen daha çalışacak çok şey var demektir.

Hiç bu tarzda sorular gelmiyor sınavda. Geleceğini de sanmıyorum açıkçası. Ben sırf uğraşması zevkli diye o sorulara bakıyorum.

AYT biyolojiye bağlı her şey. Bir deneme 13 gelip diğer deneme 5 bile gelebiliyor. :D
Biyoloji ve kimyada sadece bir tane kaçırmıştım. Soru çözmekten çok Fundamentals Biyoloji ve Kimya Adasının konu anlatım özet videoları fayda sağlamıştı bana. Aradan yıllar geçti ne kadar güncel bilmiyorum fakat hap bilgiler videoları bin soru bankasına bedeldir. Mantığı kavrayınca soru sayısının pek bir kıymeti kalmıyor fende. Tavsiye edilir.