YKS'ye 1 ay kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 677
  • Etiketler Etiketler
    yks
Hocam bilmiyorum 2026 KPSS'ye çalışacak gücüm pek yok. Sınavı bile çözemem büyük ihtimal. 2027 için artık.

2 yılda bir oluyor ortaöğretim KPSS. EA'sınız zaten, avantajlısınız KPSS'de. Bence deneyin bir.

Ben evde tek başıma filan çalışıyordum dümenden, siz benim gibi değilseniz zaten size kolay gelir ben tembel insanım 7-8 saat ders çalışamam, oyun oynarım.

1 ay kalmış üstüne netler düşüyor. Allah'ım sabır ver bize.

1 ay kalmış üstüne netler düşüyor. Allah'ım sabır ver bize.

Aynısını şakasız bende yaşıyordum yaşamayan yoktur, stresin olması iyi bir şey sınav içinde stres yapmam bazı soruları daha dikkatli yapmama yardımcı oldu ama dediğim gibi aşırı panik olursanız geçmiş olsun, hele ki benim zaman yönetimim berbattır.

İnşallah bu olağan bir durumdur hocam yoksa dediğiniz gibi sıkıntı ya

En kötü ihtimal yani bayağı kötü bir ihtimal HBVÜ YBS.

Hocam bilmiyorum 2026 KPSS'ye çalışacak gücüm pek yok. Sınavı bile çözemem büyük ihtimal. 2027 için artık.
Yiğenim sen gir zarar gelmez bide 70-80 puan alırsan en az senden iyisi yok

İnşallah bu olağan bir durumdur hocam yoksa dediğiniz gibi sıkıntı ya

Aile baskısı filan da bu şeylere sebebiyet veriyordur, zaten pilotaj, doktor filan olmayacağımıza göre diğer şeyler ulaşılabilir, tabii devlet üniversitelerine gitmek daha zor oluyor. Ben matematik ve fen yapacağım diye Türkçeden bayağı net kaybettim, aklım hep oradaydı.

Ne zaman gireceğim hocam pek anlamadım.

Tam tarihini bilmiyorum ancak YKS'den sonra KPSS'ye gireceğim diyen bir arkadaşım var. Oradan biliyorum. Yüksek ihtimalle yazın açılır başvurular kpss için.

Tam tarihini bilmiyorum ancak YKS'den sonra KPSS'ye gireceğim diyen bir arkadaşım var. Oradan biliyorum. Yüksek ihtimalle yazın açılır başvurular kpss için.
Başvurular haziran ya da temmuz gibi olur. Sınav da eylül ayı ortasında oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…