Yer
Cintra
Paraya ihtiyacım var. Bu sebeple ortalama bir ücret aldığım bir iş arıyorum. Öyle asgari ücretten ziyade 6.000-8.000 TL civarlarında. Az emek gerektiren bir iş arıyorum. Çünkü aynı anda YKS'ye de çalışmam gerekiyor. Fikriniz var mı?

Mesela, gizli müşteri olmak ne kadar mantıklı?
Zaman kaybı olduğunu düşünüyorum, harcadığın saatlere karşılık alacağın ücretler seni hayal kırıklığına uğratabilir. "Trendyol deposuna girebilirsin." diyeceğim de orası da zor iş ama bu tarz gizli müşteri olma işleri falan bana boş geliyor.

En mantıklısı günübirlik işler, çevrendeki işletmelere gidip sorabilirsin.

Paraya ihtiyacım var. Bu sebeple ortalama bir ücret aldığım bir iş arıyorum. Öyle asgari ücretten ziyade 6.000-8.000 TL civarlarında. Az emek gerektiren bir iş arıyorum. Çünkü aynı anda YKS'ye de çalışmam gerekiyor. Fikriniz var mı?

Hocam part time olarak marketleri önerebilirim. Ben de sizinle aynı durumdayım, part-time olarak A-101'de çalışıyorum. 6 saatten fazla süre ders için kalıyor.

Bu işi hep merak etmişimdir. Buna nasıl başvuru yapılıyor?
İnternette vesaire ilanlar var.

Hocam part time olarak marketleri önerebilirim. Ben de sizinle aynı durumdayım, part-time olarak A-101'de çalışıyorum. 6 saatten fazla süre ders için kalıyor.
Part-time ile yarı zamanlı arasındaki farkı ben pek çözemiyorum. Mesela, ne zaman çağırıyorlar veya 22K alıcaksam neden 6 saat çalışıp 10K alacağım? Çözemediğim için girmiyorum.

İnternette vesaire ilanlar var.

Part-time ile yarı zamanlı arasındaki farkı ben pek çözemiyorum. Mesela, ne zaman çağırıyorlar veya 22K alacaksam neden 6 saat çalışıp 10K alacağım? Çözemediğim için girmiyorum.

Hocam ben A101 deyim şöyle anlatayım: Haftada 1 gün izin, kalan 6 günde 1 gün sabahçı geri kalanlarda genelde öğlencisin. Full çekme gibi bir derdin yok. Öğlen 3 de gidip akşam 9 da çıkıyorsun ya da sabah 8.30 da gidip 2.30 da çıkıyorsun. Arada 30 dk molan var. Full time lara verilen paraların hepsinin 2/3'ünü alıyorsun yemek parası fullere 4100 yatıyor partlara 2800 normal maaş + yemek parası toplam 19k civarı bir şey yapıyor. Hem sigortan da yatıyor 6 saatin üstünde de çalışmıyorsun. Böyle anlatılınca güzel ama yapılan iş bazen tilt ediyor.